folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 19 Mayıs Atatürk‘Ü Anma Ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun.

19 Mayıs Atatürk‘Ü Anma Ve Gençlik Spor Bayramı Kutlu Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Atamızı saygıyla anıyoruz. Hocam resimdeki adamlar dingillerler bir halt olmayacak balta sapı bile olamayacak adamalr. Onlar zaten bitmiş biz TBT müridiyiz zekiyiz akıllıyız. Her ne kadar kavga etsekte akıllı adamlarız. Bayramımız kutlu olsun. Eğemenliğimizi bağımsızlığımızı başka bir devletin himayesine kaptırmamak dileğiyle. Hepinizin bayramı kutlu olsun bayrağımızı pencerelerimizde balkonlarımızda dalgalandıralım...

@BosphorusPasha hocam hep kavga ediyoruz ama böyle konular altında aynı duygularla aynı yerde olmak inan sevindiriyor her şeyi unutuyorum.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

MuRaT55 bunu yazdı:
    -----------------------------

Samsun - 19 mayis liyim..

varmi nan benim kadar gururlusu? :D

kutlu olsun!

tohatlıyak :\

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Atamızı saygıyla anıyoruz. Hocam resimdeki adamlar dingillerler bir halt olmayacak balta sapı bile olamayacak adamalr. Onlar zaten bitmiş biz TBT müridiyiz zekiyiz akıllıyız. Her ne kadar kavga etsekte akıllı adamlarız. Bayramımız kutlu olsun. Eğemenliğimizi bağımsızlığımızı başka bir devletin himayesine kaptırmamak dileğiyle. Hepinizin bayramı kutlu olsun bayrağımızı pencerelerimizde balkonlarımızda dalgalandıralım...

@BosphorusPasha hocam hep kavga ediyoruz ama böyle konular altında aynı duygularla aynı yerde olmak inan sevindiriyor her şeyi unutuyorum.

benim hiç ümidim yok sincan-etimesgut tarafına gel anlarsın :(

bunlar neyse de bi de pkklılar var karadeniz hariç her yerde bizden daha iyi muamele görüyorlar.kendi okulumda 2.sınıf vatandaşım

Toplam Hit: 2996 Toplam Mesaj: 24