folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.



19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    Ey Türk Gençliği!

    Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

    Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927

    Atamıza layık olamasakda, yinede bu günü biz gençlere armağan ettiği için ona şükranlarımı sunuyor ve tüm tarikat muridlerinin bayramını kutluyorum...


    ... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek
    Bugün gururlu, bugün güzel bir gün, bayramımız kutlu olsun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    bu gün çok önemli bir gün, bi de cuma gününe gelseydi daha iyi olacaktı :)

    ///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    tüm genç müridlerin bayramı kutlu olsun bize böyle bir gün ayrıldığı için Atamıza sonsuz teşekkür ediyorum

    Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919 tarihidir. Bütün umutların tükenmeye başladığı bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Türk Milleti için bağımlı yaşamaktansa ölmek daha iyidir' diyerek Samsun'a çıkması, bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin de başlangıcı olmuştur.Bu tarih ile birlikte Türk Milleti, kendi makus talihini tersine döndürmeye başlayarak, esaret altında var olunamayacağını ve kutsal vatan topraklarımızın ilelebet işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır.Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun yaşatılması için hepimize ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği bizlere büyük görevler düşmektedir.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    tum tarikatın bayramını kutlarım unutmayalımki esas bayram kurtulus mucadelesinin ilk adımının atıldıgı gunun yıldonumu olmasıdır.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    gençlerin gençlik bayramı kutlu olsun

    Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabili

    koko çok güzel bir konu açtın hll olsun. bende açıcaktım madem bunu yayınladın ben bişi sölemek istiyorum bu cümlelere bakarak yazım biraz uzun olabilir okumak insanlara kasar her zman özellikle biz türkleri neyse. bayramınız en içten dileklerimin kutluyorum bugün çok önemli bir gündür. ve yukarıdaki satırlara dikkatli bakıp okumanızı istiyorum işte ATAÜRK ün ileri görüşlülüğünün mükemmel bir ispatıdır. yukarıdaki satırlarla şu anki durumumuzu bir karşılaştırın arkadaşlar ve sizi hayrete düşürecek bir gerçekle karşılaşıcaksınız...

    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

     daha ne beklioruz gençler artık bazı şeylere türk halkı olarak ses çıkarmamızın fazlasıyla vakti gelmedimi ?

     NOT: arkadaşlar tartışma yaratmak için yazmadım sadece görüşlerinizi merak ediyorum lütfen fikirlerinizi bizimle paylaşın ama kurallar çerçevesinde....


    Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek
    Sitenin yaş ortalaması 24 yani tahribat.com gençlerden oluşmakta :) herkesin gençlik ve spor bayramını en içten dileklerimle kutlarım :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    nasıl kurtaracaz, tamam damarlarımızdaki kanda mevcut ama nasıl¿ herkez kendi gemisini düşünüyor. gemisini kurtaran kaptan.   vatanmış, milletmiş, cumhuriyetmiş...bunlar için çıkarsız çalışan var mı?

    ///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    Vatana millete hayırlı olsun bu bayram,ancak temennim 19 mayıslarda Şu gencecik bünyelere "APTALCA sportif hareketler yaptırılmamasıdır"

    Çekil,Önümden Çekil...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek

    bu konuyu gormeden yeni topic açtım kusura kalmayın hepinizin bayramı kutlu olsun........


    Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
Toplam Hit: 3307 Toplam Mesaj: 22