folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 19 Mayıs Hakkında

19 Mayıs Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Biliyorsunuz her sene 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olur, coşkuyla kutlanır(!). Bu çoşku nereden geliyor neresi coşku anlamıyorum.. 19 Mayısta Stadyumda gösteri için bizi zorla götürdüler, zorla çalışma yaptırıyorlar hiç abartısız söylüyorum mersinin sıcağında 3 saat çalışma yapıyoruz ve her seferinde başıma güneş geçip şiddetli bir baş ağrım oluyor.

Bu dayatma neyin nesidir neden böyle bir şey var. 19 Mayıs bizim bayramımız, eğleneceğimiz, stres atacağımız bir gün ve biz bunu yaşayamıyoruz. Aksine eziyet çekiyoruz. Bu bayram okullarda kutlansın, eğlenilsin gülünsün ama dayatma olmasın. Ne için stadyumda gösteri yapacaz ? her sene yapılıyor. Her sene yapılmasın gönüllü olarak birileri organize etsin, bu hem daha güzel hem de daha iyi herkes için yarar sağlar. Gönüllü olarak yapılan işler daha iyi olur. Sizin bu konuda düşünceleriniz neler? 19 Mayıs çalışmalarına zorla götürülen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum tabi diğer arkadaşlarımızınki ile beraber.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    msnde cevabını verdimya denyo,yat kalk dua et o milet vekilleri gelsin yoksa iyice kötü olur mal malş müdürlere kasarsınızş.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Verdin de tariqat'ın düşüncelerini de alayım dedim :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    salla ya ne tarikatı köpek gibi güneşin altında yine bekleyecekssiniz yazık günah yapacağın en güzel iş kaytarmak olacaktır:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    simdi sen eziyet cekeceksin ilerde evlenince coluk cocukla stadyuma gittiginde o zaman gorursun bunun nasil bir zevk oldugunu.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mudurlerin amk ....protokole gelip oturan ensesi kalinlarinda amk...gunesin altinda ensesi pisen acliktan bayilan gunesten bunalan kardeslerim sizin akliniza zicm :)....gitmeyin amk...zorlami...hakkinizi aramayi bilin...her okula benden gerek bitane :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mustafa Kemal in devrimci Ataturk devrimlerini savunma gorevi verdigi gencligi boyle stadyumlarda tiksindiyorlar iste.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    computerwolf +129034890127490273490128480 :P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha benlisedeyken sahada toplandik iste 3 okul filan 4 kisiye bir su borusu verdiler kaldir indir guya hareket yapiyoruz a q adam akilli bise yapsak neyse bide kusadasinda gunesin altinda beynime gunes gecti acayipte sinir oldum malgibi indir kaldir 19 mayisi elestirmiyorum yanlis anlamayin :d

iste sapka taktim a q hoca yanina cagirdi beni sen yanlis yapiyorsun dedi sapkani cikar yerine gec dogru yapdedi ben bir kizdim butun okularda bize bakiyor herkez tabi yediremedim hocamdedim burdaki butun herkezin sapkasini cokartin sonra gelin benimkini cikarindedim oda bana kiz di filan bende hadi bana eywallah dedim yokmu yazcan yazdedim ben gidiyorum wallaha gittim ciktim trubune bunlari izledim hoca sasirdi kaldi bana bagiriyo gelmiyorum disipline verdedim :d ama iyide hava olmustu :d kimsenin g*tu yemez yani o hocaya karsi gelmeye filan :d hocayi sonra sikistirdim disipline vermedi :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

önce öğrenciler sıraya konur bir yürüyüş(yürütüyolar sanki yürüyünce bir şey oluyor a.k millete sanki böyle hizmetimiz olacak). sonra konuşmacılar vali belediye başkanı.......uzayıp gidiyor bizler ise mal mal isliyoruz sanki bu yapılanlar çok dogru gibi her sene böyle

burada en nefret ettiğim şey coşku kelimesi "söz şu evet arkadaslar bir 19 mayısıda çoşku ile kutladık"offfffffffffffff bizim yöneticilerimiz adam olmaz.. böyle kutlama olmaz

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    geçen sene aq resmen fino köpeği hareketleri yaptırdılar.geniş bi halka vardı koşup koşup arasından atlıodum.zuhahahah=))
    Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla ve Gençlik Bayramı'yla ne ilgisi varsa

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 1980 Toplam Mesaj: 16