folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1970 Yılından Şarap

1970 Yılından Şarap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Plevne7501 bunu yazdı

Hocalar başlıkta yazdığım gibi 1970 yılından kalma birsürü kırmızı şarap var acaba satsam satılır mı? ne kadar eder ? marka : Buzbağ.
    şimdiden teşekkürler

Aklıma takılan şey birsürü derken neyi kastettiğin. 2-3 tane dolapta kalmış vb.den bahsetmiyoruz. Kamyonlar dolusu olmasa bile birkaç kasa şarap yıllanmak için saklanmadıysa mutlaka göze çarpardı. Aradan 40 yıldan fazla zaman geçmiş. Yani evin içinde yada köyde mahsende biryerlerde unutulmuş olamaz. 40 yıldır girilmeyen oda ancak korku filmlerinde olur. Demem o ki yüklü miktarda şarap bilerek yıllanmaya bırakılmış olabilir. Bu durumda sirkelik sözkonusu olmaz. Eğer şartları uygun saklanmamışsa yani atalım köşeye neolcak mantığıyla zula edilmişse sirke bile değildir, içmeden dökmelisin. Bulduğun yer ışık almayan, toprak altında yada yarı toprak altında taşdan yapılma oda değilse ve bulduğun şehir kışın eksiye düşmeyen, yazın adana hesabı cehennemin Türkiye şubesi gibi ısınmayan biryer değilse şarapları satıp araba alma hayalin olmayacak demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

saklama şekli doğruysa iyi fiyatlara okutursun.Ama vitrinde bekleyen süs şaraplardansa at çöpe :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

olum bi tanesini açıp içsene de bak bakalım bozukmu değilmi uğraştırıyon bizi allal ala

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

ısık gorduyse 10 numara sırke olmustur kemal kukrere rakıp olursun :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

ısık gorduyse 10 numara sırke olmustur kemal kukrere rakıp olursun :D

:))

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 2646 Toplam Mesaj: 16