1983"Ten 2009"A Cep Telefonunun Yaşadığı Değişim
-
görmediğim baya model varmış.. kapaklı telefon hastasıyım zaten. eylv.
-
erikson gh688 yok aaaa
-
Nokia 3210Dahili anten ve T9 özelliği sayesinde bu telefon dünyada yaklaşık olarak 160 milyon adet sattı.
işte telefon budur... -
güzel paylaşıım ben de de nokia nın tarihi eserlik bi telefonu var modelini fln bilmiyorum ama bi benzerini listede görüncee o aklıma geldii hey gidi günler heyy ;)
-
son 10 yıl içerisinde teknoloji fırlamadı uçtu bence
edit: daha önemli daha çok kullanılan telefonlar yok burada ericsson A1018 gibi modeller 388 gibi modeller yok burada onlar da efsane ilk kullandığım telefonlardır kendileri şu an olsa kullanırım yine nostalji niyetine
-
5-6 model hariç komple son bikaç yılın telefonları, bana pek 83ten bu yana değişimi anlatan bir konu olarak gelmedi..
-
Nokia 1100
Bu inanılmaz popüler tasarım dünyada 200 milyondan fazla sattı. Hatta dolaşan efsanelere göre özel şifre kırma yeteneği sebebiyle ikinci el piyasasında 32,000$ gibi fiyatlarla satılıyormuş.
bu ne ayak ? çözemedim mevzuyu
-
Ericsson A1018 nerde lan hani ?!

-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Nokia 1100Bu inanılmaz popüler tasarım dünyada 200 milyondan fazla sattı. Hatta dolaşan efsanelere göre özel şifre kırma yeteneği sebebiyle ikinci el piyasasında 32,000$ gibi fiyatlarla satılıyormuş.
-----------------------------şehir efsanesi. kırmızı civa gibi bişey işte.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Nokia 1100Bu inanılmaz popüler tasarım dünyada 200 milyondan fazla sattı. Hatta dolaşan efsanelere göre özel şifre kırma yeteneği sebebiyle ikinci el piyasasında 32,000$ gibi fiyatlarla satılıyormuş.
-----------------------------şehir efsanesi. kırmızı civa gibi bişey işte.
-----------------------------bnde hala war İsteyene TBT indirimi 30,000$ gibi bi fiyattan satarım (pazarlık wardır)