1991 Dogumlular İçin 2011 Celp Dönemleri
-
bende 1991 dogumluyum ben 1 tertip kral tertip :D herkeze şimdiden hayırlı tezkereler :D
http://rapidshare.com/files/405755751/Kopya_2011_celp1.rar
http://www.asal.msb.gov.tr/
-
orduluyum hacı oranın ss ini koyarmısın az... bende excel yok...sana zahmet olcak ama
-
ordunun hangi ilçesi bakim ben
-
ya ben mart doğumluyum 91. bu sene öss ye hazırlanacam ne zamana kadar tecil ettirme hakkım var üstad. gecen senelerde kazandım gidemedim bide devlet puanı kesıyor dıye bu senede hiç hazırlanmamıştım lakin yenıden giricem UNI sınavına bu sene. bi fikir verin
-
http://www.asal.msb.gov.tr/ bu siteye bir bak orda son yoklama yazan yeri oku yazıyordu oralarda
-
hacı bu askerlik işlerinden hiçbişi çakmam onun için bişi soracam
bu celp dönemi ne oluyor :W
bende 91liyim 1.ay herhalde ilk tertip ve kral tertip oluyore .. :F
-
oha anasını satıyım üç buçuk oldum bi an :D
-
yok hoca yazmıyor indiren biri o kısmını bna ss leyebilirmi ya
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
yok hoca yazmıyor indiren biri o kısmını bna ss leyebilirmi ya
-----------------------------2010 YILI SON YOKLAMA İŞLEMLERİNE AİT TRT DUYURUSU
1. 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2010 TARİHLERİ ARASINDA SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAK YÜKÜMLÜLER HAKKINDA UYGULANACAK SON YOKLAMA FAALİYETLERİNE İLİŞKİN HUSUSLAR, 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 25’İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE MÜTEAKİP MADDELERDE AÇIKLANMIŞTIR. 2. 2010 YILI SON YOKLAMA İŞLEMLERİ 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2010 TARİHLERİ ARASINDA İCRA EDİLECEKTİR. 3. 01 TEMMUZ – 31 EKİM 2010 TARİHLERİ ARASINDA; A. 01 OCAK 2010 TARİHİNDE ASKERLİK ÇAĞINA GİREN 1991 DOĞUMLU YÜKÜMLÜLER, B. SON YOKLAMALARI ESNASINDA, HAKLARINDA 31 EKİM 2010 TARİHİNE KADAR ERTESİ YILA TERK KARARI VERİLEN 1990 VE DAHA YAŞLI DOĞUMLULAR, C. 31 EKİM 2010 TARİHİNDEN SONRA ÖĞRENCİLİĞİ NEDENİYLE ERTELEMESİ YAPILAMAYACAK OLANLAR SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKLARDIR. 4. ASKERLİK MECLİSLERİ, 02 AĞUSTOS – 30 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA ASKERLİK ŞUBELERİNDE FAALİYETLERİNİ YÜRÜTECEKLERDİR. 5. 2010 YILINDA SON YOKLAMA İŞLEMİNE TABİ TUTULACAK YÜKÜMLÜLERİN LİSTELERİ, 18 HAZİRAN 2010 TARİHİNDEN İTİBAREN MUHTARLIKLARDA İLAN EDİLECEKTİR. 6. YÜKÜMLÜLER, SON YOKLAMA İŞLEMLERİ İÇİN ASKERLİK ŞUBELERİNE GELİRKEN; A. NÜFUS CÜZDANI, B. İKİ ADET FOTOĞRAF, C. ÖĞRENİM DURUMUNU GÖSTERİR BELGENİN ASLI VE FOTOKOPİSİ, Ç. MESLEK VEYA SANATLARINA AİT BELGELERİ. D. SÜRÜCÜ BELGESİ VE FOTOKOPİSİ, E. ÖNCEKİ YILLARDA GEÇİRİLMİŞ HASTALIKLARA AİT TEDAVİ BELGELERİ VE RAPORLARI, F. VEREM SAVAŞ DİSPANSERİNDEN ALINACAK VEREM SAVAŞ TARAMASI SONUÇ BELGESİNİ YANLARINDA GETİRECEKLERDİR. 7. YURT DIŞINDA BULUNAN YÜKÜMLÜLER, İŞLEMLERİNİ BULUNDUKLARI YERDEKİ YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİMİZE BAŞVURARAK YAPTIRACAKLARDIR. 8. 31 EKİM 2010 TARİHİNE KADAR, A. MAZERETSİZ OLARAK SON YOKLAMASINI YAPTIRMAYAN, B. MAZERETLERİNİ BELİRTEN BELGELERİNİ ASKERLİK ŞUBELERİNDE BULUNDURMAYAN YÜKÜMLÜLER, 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 30’UNCU MADDESİ GEREĞİNCE YOKLAMA KAÇAĞI İŞLEMİNE TABİ TUTULACAKLARDIR.
9. 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU’NUN 25’İNCİ MADDESİ GEREĞİNCE BU DUYURU YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. --
yazıyor
-
celp dönemleri ilçene baglı olarak askere kaç tertip gidecegin oluyor şubat mayıs agustos ve kasım olmak üzre 4 tertiptir :D
-
indirilen dosyada ne tyazıyor :d
edit: biri bakabilrmi orda n
ordu perşembe kaç gidiyor :D