folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1991Den Günümüze Yaşanan Sır Olaylar

1991Den Günümüze Yaşanan Sır Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janissaries1986
    janissaries1986's avatar
    Erkek
    Boşa Demezler SenEşşek Olduktan Sonra Semer Vuran Çok Olur Diye.Ahhh Osmanlı Ahhhhh.Ahh Atam Ahhhh.Bizi Emanet Ettiniğiniz Devlet Büyüklerine Bak.İmam o... cemaat s.... :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    ne boktan bi tarihta doğmuşum:/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------
    POLECAT bunu yazdı:

"1990 da olan bir olayı 2009 da olan bir olayla nasıl bağdaştırıyolar ?" Duymadın mı türkiyedelki bütün faili mechul cinayetleri hatta susurluk kazasını bile ergenekon yaptırmış :D

"gecen sene yapılan operasyonda tv lerde görmedinizmi "Noldu operasyon yapıldı, operasyon yapılmadan once car car carladı Tvler gazeteler sen orda terörist mi kaldı sanıyosun?adamların basına çuval geçirdiler ne oldu kime ne yapabildi ses çıkarabildiler mi amerikaya? ama polat abimiz aldı intikamı :)

Hilmi özkök diyosunda bak zamanında ne ortaya cıkmıstı onunla ilgili;

Nazlı Ilıcak, baş başa yapılan görüşmede fetttullah Gülen’ e sorar ;

“Hocam ne zaman rahat edeceğiz, bu askerlerin sivillere müdahelesi ne zaman bitecek?..”

Fethullah Gülen , gülümseyerek yanıt verir :

“Vallahi Hilmi Özkök Genelkurmay Başkanı olursa o zaman rahat ederiz…”

Not kısmına da saçmalamadan bahsediyosun bence o tarihli gazeteyi araştırıp öyle karar ver o söyleşi olmuuşmu olmamış mı..

bütün faili mechul cinayetler, susurluk gibi olaryların ergenekonla bağlantısı cıkıyor adamlar ağac kökü gibi her yeri sarmış.  hangi taşı kaldırsan bir yerinde bi bağlantı çıkıyor. sen önce böle yer altında kalmıs olayları araştır sonra gel konusalım bide.

bn ne dedim sen ne yazmıssın bn yazıda diyoki 2002 yılında abdullah gül ant. imzaladı abd yle k.ırak ta türk askeri bulunmucak diye ben de diorumki bir araştırın bakalım şu an bizim askerimiz özel birliklerimiz var mı yok mu k.ırakta.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

amerika isterse giriyorsun amerika istemezse giremiyorsun...k.ırakta asker olsa ne olur ? önceden operasyon yaptınmı TSK nın mücadelesi diyorduk. şimdi çıkardılar bi abd uzlaşması abd istibarat veriyor sen gidiyorsun vuruyorsun kampı  yarın o kampta yine pkk lı...geçen sene bile abd Türkiye derhal çıkmalı k.ıraktan denildi. ordu abd ye bağlı olarak çıkmadı belki ama k.ırakta senin sözün geçmiyor...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:
    POLECAT bunu yazdı:

"1990 da olan bir olayı 2009 da olan bir olayla nasıl bağdaştırıyolar ?" Duymadın mı türkiyedelki bütün faili mechul cinayetleri hatta susurluk kazasını bile ergenekon yaptırmış :D

"gecen sene yapılan operasyonda tv lerde görmedinizmi "Noldu operasyon yapıldı, operasyon yapılmadan once car car carladı Tvler gazeteler sen orda terörist mi kaldı sanıyosun?adamların basına çuval geçirdiler ne oldu kime ne yapabildi ses çıkarabildiler mi amerikaya? ama polat abimiz aldı intikamı :)

Hilmi özkök diyosunda bak zamanında ne ortaya cıkmıstı onunla ilgili;

Nazlı Ilıcak, baş başa yapılan görüşmede fetttullah Gülen’ e sorar ;

“Hocam ne zaman rahat edeceğiz, bu askerlerin sivillere müdahelesi ne zaman bitecek?..”

Fethullah Gülen , gülümseyerek yanıt verir :

“Vallahi Hilmi Özkök Genelkurmay Başkanı olursa o zaman rahat ederiz…”

Not kısmına da saçmalamadan bahsediyosun bence o tarihli gazeteyi araştırıp öyle karar ver o söyleşi olmuuşmu olmamış mı..

bütün faili mechul cinayetler, susurluk gibi olaryların ergenekonla bağlantısı cıkıyor adamlar ağac kökü gibi her yeri sarmış.  hangi taşı kaldırsan bir yerinde bi bağlantı çıkıyor. sen önce böle yer altında kalmıs olayları araştır sonra gel konusalım bide.

bn ne dedim sen ne yazmıssın bn yazıda diyoki 2002 yılında abdullah gül ant. imzaladı abd yle k.ırak ta türk askeri bulunmucak diye ben de diorumki bir araştırın bakalım şu an bizim askerimiz özel birliklerimiz var mı yok mu k.ırakta.

"bütün faili mechul cinayetler, susurluk gibi olaryların ergenekonla bağlantısı cıkıyor adamlar ağac kökü gibi her yeri sarmış.  hangi taşı kaldırsan bir yerinde bi bağlantı çıkıyor. sen önce böle yer altında kalmıs olayları araştır sonra gel konusalım"  anlamadın sanırım benim dediğimi sen diyosunki 1990lardaki olaylarla 2009un ne alakası var? susurluk kazası 1996 da oldu 13 sene geçmiş sanırım :D diğer faili mechulleri sayayım mı istermisin? bana araştırma deme ben senin hayal edemeyeceğin kadar vaktimi pc basında veya kitapevlerinde bu olayları okumakla geçirdim

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

sanırım birbirimizi anlayamıyoruz. bnm dediğim olay 1990 da toruntay istifa etmiş dimi yazıda diyoki. böyle kişiler ergenekonla suclanacak. bnde diyorumki ergenekon o zaman daha varlığı bilinmiyordu. yani halk arasında ( devlet yöneticileri biliyo olabilir. ) bu yazıyı yazan demek istiyoki ergenekon diye bişi yok. bunlar suçlamalardır. bu kişilerin hiç bir sucu yoktur. manasına getirmeye calısıyo. tmm mı şimdi.

herkesin bilgisi kendine. ben bildiklerimi, okuduklarımı söylüyorum. sen de söle konusalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:

saçmalık.

sondaki nottan sonraki kısımda fecii bi kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş havası var  cidden saçmalık.

aynen saçmalık bu bilgiyi nerden alıyorsun diye sormazlarmı adama ? sen abdullah gülün gizli anlaşmasını nerden biliyorsun :D biliyorsan bunun neresi gizli ?

içinde doğru bilgilerde var fakat çoğunluğu tutarsız teoriden öteye gidemez.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

yaa bırakın bunları. Eğri oturup doğru konuşalım şu anda türkiyede amerikaya karşı koyabilecek bi gücümüz varmı.. Yada öyle bir parti.?
    Neden bazı şeyleri sürekli Tayyibin üstüne atıyo insanımız anlamıyorum doğrusu. Şimdi şöyle düşünelim boğazdan amerikan savaş gemileri geçti. Tabi tayyibin Allah belasını versin dedi çoğumuz. Ama işin aslı bence öyle değil beyler. Sonuçda adam oraya kadar gelmiş ve boğazdan biz istesekde istemesekde geçecektir. istemedik diyelim geçirmiyoruz. ama adamlar geçti. nedir bu savaş nedeni peki bizim gücümüz varmı savaşacak.?
    bunu sadece Tayyibin vs. birilerinin üstüne atmak yerine bu devletin başına gelmiş olan tarihin en büyük dolandırıcılarını sorgulamak gerekir diye düşünüyorum. Tabi bunların içinde Tayyip de var Tayyibi savunduğumdan falan söylemiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı:

yaa bırakın bunları. Eğri oturup doğru konuşalım şu anda türkiyede amerikaya karşı koyabilecek bi gücümüz varmı.. Yada öyle bir parti.?
    Neden bazı şeyleri sürekli Tayyibin üstüne atıyo insanımız anlamıyorum doğrusu. Şimdi şöyle düşünelim boğazdan amerikan savaş gemileri geçti. Tabi tayyibin Allah belasını versin dedi çoğumuz. Ama işin aslı bence öyle değil beyler. Sonuçda adam oraya kadar gelmiş ve boğazdan biz istesekde istemesekde geçecektir. istemedik diyelim geçirmiyoruz. ama adamlar geçti. nedir bu savaş nedeni peki bizim gücümüz varmı savaşacak.?
    bunu sadece Tayyibin vs. birilerinin üstüne atmak yerine bu devletin başına gelmiş olan tarihin en büyük dolandırıcılarını sorgulamak gerekir diye düşünüyorum. Tabi bunların içinde Tayyip de var Tayyibi savunduğumdan falan söylemiyorum.

"""Sonuçda adam oraya kadar gelmiş ve boğazdan biz istesekde istemesekde geçecektir. istemedik diyelim geçirmiyoruz. ama adamlar geçti. nedir bu savaş nedeni peki bizim gücümüz varmı savaşacak.?""""

çok kolay konuşuyorsunda biliyormusun sen türkün gücünü?askeri olarak ne kadar iyiyiz yeraltındaki savaş için hazırlanan bölgeleri bir araştır bakalım neler çıkıyor ;)  öyle ha demeyle savaş çıkmaz ne demek gemi geçmezse savaş çıkarmış.GÜlerim sadece bunaaa

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    CEO bunu yazdı:

"""Sonuçda adam oraya kadar gelmiş ve boğazdan biz istesekde istemesekde geçecektir. istemedik diyelim geçirmiyoruz. ama adamlar geçti. nedir bu savaş nedeni peki bizim gücümüz varmı savaşacak.?""""

çok kolay konuşuyorsunda biliyormusun sen türkün gücünü?askeri olarak ne kadar iyiyiz yeraltındaki savaş için hazırlanan bölgeleri bir araştır bakalım neler çıkıyor ;)  öyle ha demeyle savaş çıkmaz ne demek gemi geçmezse savaş çıkarmış.GÜlerim sadece bunaaa

nights iyi hoş konuşuyosunda erdoğan davosta peres i göt ettiğinde de bu tavrını sergilendinmi.  bütün Akp karşıtları başladılar ambargo olcaz, israil,abd ye özür dileriz artık vs vs. gibi laflar konusulmadı mı ? bu iki yüzlülükten vazgeçin. başkalarına at gözlüğüyle bakma diyosunuz. ama kendiniz bakıyonuz. hep çelişki.

Toplam Hit: 6057 Toplam Mesaj: 39