1And1 O Kadar Kötülenmesine Rağmen Alayım Mı?
-
merhaba arkadaşlar bi site kurmak için bayağı uğraştım. şimdi yayınlama kısmı geldi.
işimi sağlama alıp godaddy den domain ortalama bi hostingden de host alayım öyle gireyim bu işe diye düşünüyordum,
ama 1and1 çok acayip bi kampanya yapmış ona mı şans vereyim?
sınırsız webspace ve bandwith demiş 600mb a kadar bi ram demiş 12 aylık .com, .net, .org, .info, .biz, .website, .club, .me domain demiş aylık 0.99 dolar demiş: 1&1 teklifi
yıllık 12 dolara yani domain ve host veriyor.
bunlar böyle teklif yaparken godaddyden 20,44TL ye domain almakta düşünüyor insan.....
kofcu tarafından 06/Şub/16 15:29 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Ikisinden de alma. 20 30 liradan kacilir mi deger mi? Mis gibi alastyrden al turhosttan al guzelden al.
-
-
benim 1&1 de domainim var bi şikayetim yok :)
-
şöyle de bir ayrıntı vereyim: sitemde sadece 1 tane gif var onun dışında hiç resim yok. bolca sql sorgusu var ama.. yani bana sunucusu iyi işlem yapabilen bir host daha iyi olur. tüm siteyi indirsen 1mb etmiyor....
-
kofcu bunu yazdı
şöyle de bir ayrıntı vereyim: sitemde sadece 1 tane gif var onun dışında hiç resim yok. bolca sql sorgusu var ama.. yani bana sunucusu iyi işlem yapabilen bir host daha iyi olur. tüm siteyi indirsen 1mb etmiyor....
Loading.gif :) onuda base64 e cevir bari
Bence bir sorun yaşatmaz
-
Turhostu tavsiye ederim, 0 sıkıntı.
-
Sınırsız hosting aldım. Full video yüklüyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
-
kofcu bunu yazdı
merhaba arkadaşlar bi site kurmak için bayağı uğraştım. şimdi yayınlama kısmı geldi.
işimi sağlama alıp godaddy den domain ortalama bi hostingden de host alayım öyle gireyim bu işe diye düşünüyordum,
ama 1and1 çok acayip bi kampanya yapmış ona mı şans vereyim?
sınırsız webspace ve bandwith demiş 600mb a kadar bi ram demiş 12 aylık .com, .net, .org, .info, .biz, .website, .club, .me domain demiş aylık 0.99 dolar demiş: 1&1 teklifi
yıllık 12 dolara yani domain ve host veriyor.
bunlar böyle teklif yaparken godaddyden 20,44TL ye domain almakta düşünüyor insan.....
Hocam 1 and 1 com adresine kredi karti ekleme ekledigin an 1 dolar cekiyor konu acmistim ben incelrsen
-