1GB RAM’Li General Mobile 8 Go (Depoda Kalan Atık Parçaları Toplayıp Telefon Yapmışlar)
-
Android Go ilk çıktığında eski telefon kullanıpta yenilemeye durumu olmayanlar için çıktı denmişti ama resmen depoda kalan atık parçalardan telefon üretmişler. 2018'in ilk çeyreği bitiyor 1 GB ram ? Birde 500-600 liradan satarlar bu çöpü tam olur.
Sonra millet Android kasıyor diyor. Tabi kasar.
-5 inç 720p TFT Ekran (IPS bile değil)
-1 GB ram ve 16 GB hafıza. Hafıza kartı desteği var. (4 GB işletim sistemi ve Google uygulamaları olsa kaldı 11 GB)
-13 MP arka, 5 MP ön kamera. (Tost makinesinin bile daha güzel çekeceğine herkes hemfikirdir muhtemelen)
-MediaTek MT6739
-3500 Mah batarya (Bataryayı yüksek tutmuşlar zira işlemcinin tüketimi yüksek)
-Kırpılmış Android 8 Oreo
300-400 liradan 1 kuruş fazlası etmez.
-
400-500tl civarlarında xiaomi redmi 4 alınır hocam. 2-3gb ram ve 16-32gb rom modelleri var. ayrıca yazılım desteği de cabası.
-
" android kasmıyor kardeş senin amcık telefonun kasıyor " diye cevap verilip umursanmamalı kasıyor diyenler :)
-
ilteris bunu yazdı
" android kasmıyor kardeş senin amcık telefonun kasıyor " diye cevap verilip umursanmamalı kasıyor diyenler :)
Redmi Note 4x rulzz. Selamlar saygilar :)
-
ayhun bunu yazdıilteris bunu yazdı
+1
-
Xiaomi mi 6 kral kral :)
-
1 degil 16 gb ram koysunlar GM asla almam Tam bir çöp.
-
akrepkral53 bunu yazdı
400-500tl civarlarında xiaomi redmi 4 alınır hocam. 2-3gb ram ve 16-32gb rom modelleri var. ayrıca yazılım desteği de cabası.
Tamam iyi hoşta o dediğin kaçak gelen Xiaomi fiyatı hocam. Xiaomi telefonlar iyi güzelde operatörler ile anlaşmadan Türkiye'de satması zor. Sen, ben internetten alıyoruz. Çoğu kişi operatörden 24 taahhüt ile alıyor. Bu telefona tarifeye ek 1 TL derler, tarife fiyatından sokarlar kazığı.
-
ayhun bunu yazdıilteris bunu yazdı
Selamlar, saygılar, hürmetler bizden efendim :) :)
-
mkyb bunu yazdıakrepkral53 bunu yazdı
Tamam iyi hoşta o dediğin kaçak gelen Xiaomi fiyatı hocam. Xiaomi telefonlar iyi güzelde operatörler ile anlaşmadan Türkiye'de satması zor. Sen, ben internetten alıyoruz. Çoğu kişi operatörden 24 taahhüt ile alıyor. Bu telefona tarifeye ek 1 TL derler, tarife fiyatından sokarlar kazığı.
her malın bir alıcısı vardır hocam :)
adamlar boşuna yapmıyorlar ya.
-
https://www.youtube.com/watch?v=zm5B67zdPV4
99 Euro ? Vergisiyle falan 700'ü bulur bu telefon.