2 Adet 4K Monitör
-
yalinyalniz bunu yazdıalfa13 bunu yazdı
Monitörler Dell U2720Q
İki monitörüde çalıştıracak bir pc almam lazım
3 fanlı o uzun kartlardan mı almak zorundayım bu durumda
1660Ti bence iyi olur, AMD RX 5 serisi kartlardan da destekleyenler var; kullanım sırasında yarıyolda bırakmayacak ve kasmayacak bunlar olur.
Hedef bütçe varsa ona göre de öneri sunabilir hatta sistem toplayabilirim.
Hocam 1660ti için max çözünürlük
Çözünürlük Desteği7680x4320 anlaşılan en uygun çözüm bu
-
alfa13 bunu yazdı
Hocam 1660ti için max çözünürlük
Çözünürlük Desteği 7680x4320
anlaşılan en uygun çözüm bu
Mantıklı olanı bu, aynı zamanda herhangi bir APU'nun video oynatmada 1660Ti'den daha verimsiz olacağını da düşünürsek yapabileceğiniz en iyi seçimlerden biri.
2 Fanlı modeller, 3 Display Port ve 1 HDMI ile servis ediliyor.
Monitörleri Display Port ile bağlayabilirsiniz.
-
Intel 11900k ve 2 adet 4k monitor kullanıyorum. Ekran kartı almadım, alırsam çalışmayıp bütün gün Rust falan oynarım diye.
Ekran kartının eksikliğini hissetmedim. Ama hiç oyun oynamıyorum. 11. nesil işlemcin varsa ihtiyaç duymazsın daha altını bilmem.
HolyOne tarafından 26/Ağu/21 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
2 ekran alıp görüntü kalabalığı yapmak yerine bir adet ultrawide monitor ile bu isteğini gerçekleştirebilirsin.
Ayrıca onboard ekran kartı ile 4k çıkışı alamazsın masaüstü işlemler işlemler için kullanabilirsin onboardı. oyun oynamayacagım sadece masaüstü takılıcam dersen yinede orta halli bir ekran kartı almanı tavsiye ederim faydasını görürsün
DeepInside tarafından 26/Ağu/21 08:42 tarihinde düzenlenmiştir -
DeepInside bunu yazdı
2 ekran alıp görüntü kalabalığı yapmak yerine bir adet ultrawide monitor ile bu isteğini gerçekleştirebilirsin.
Ayrıca onboard ekran kartı ile 4k çıkışı alamazsın masaüstü işlemler işlemler için kullanabilirsin onboardı. oyun oynamayacagım sadece masaüstü takılıcam dersen yinede orta halli bir ekran kartı almanı tavsiye ederim faydasını görürsün
27 inc monitör var iş yerinde ve buna bağlı 2 tane kasa. kasalardan bir tanesi amd fx6100 onboard. bu kasanın masa üstü görüntü kalitesi berbat. çözünürlük kötü.
diğer makina amd 3600 ve 1070 kart vardı(dün sattım) masa üstü cam gibi.
aynı monitörde görüntü kalitelerinin dağlar kadar farkı var hocam.
orta halli bir kart almanı tavsiye ederim.
@HolyOne hocamın dediği gibi bir işlemcin-sistemin varsa karta gerek kalmaz.
-
DeepInside bunu yazdı
niye alamayasın birader ?
-
@alfa13
hocam apu lar 2x4k vermiyorsa quadrolara bakabilirsin. mesela p620 baya ucuz bi kart ama
Display Resolution
4x 4096x2160 @ 60 Hz
4x 5120x2880 @ 60Hz
4 tane 4k display çalıştırabiliyor