2 Adet Dambıl Arıyoruz İlgilenenlere Duyurulur
-
Evet arkadaslar 2 şer tane 5 yada 4 kiloluk dambıl arıyoruz.
Olan varsa ucuzdan satarsa sevinirim.Duyurulur.
-
bende var hacı 2 adet 4 kg lik.içinde kum var .
-
hacı alcaksan kumlu alma bence demırın den al :D
hem guclu bı mıknatıs yardımıyla bıle cekersn la :D
-
bizde 1 tane var 5 kg hiç kimsede kullanmıyo.
istanbulda olsaydım benden olsun derdim ama :/
-
Ark. benle kuzenım alcaz 2 şer tane.
Ama 1 çift olsa da olur.
-
ucuz ve kaliteli olursa bende alırım ama 4 çok az 3 ay body e gittik :) 7.5 olabilir 5 de olur ama ...
bayzin enrde oturuyorsun eğer idealtepe ye yakınsan sahil de spor malzemeleri ayakkabıları kıyafetleri satan bir yer var ordan alabilirsin ben alıcaktım ordan şimdi burayada yazıyim dedim :S
-
bulunduğun yerde yokmu dumbell? kargosu kendisinden pahalı tutar söyliyim, gir çık çarşıda illaki bulursun, ben voitin 50 kg lik dumbell + barbell setini 200 liraya aldım geçen sene, çantasıyla beraber, güzel bişi,..
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
bulunduğun yerde yokmu dumbell? kargosu kendisinden pahalı tutar söyliyim, gir çık çarşıda illaki bulursun, ben voitin 50 kg lik dumbell + barbell setini 200 liraya aldım geçen sene, çantasıyla beraber, güzel bişi,..
-----------------------------Aman hocam ya 200 mü vericem bide ona.Nese biz ayarlıcaz
-
Ben aldım bi hafta çalıştım belirgin şertleşti sonra öyle bir ağardıkji kol bi gün uyuyamadım koydum duruyo.Aklında olsun düzenli çalış.
-
kendin yap
30 cmlik 20 insat demiri 2 adet kiloluk salca tenekesi çimento işini görür kolay gelsin
-
en yakın kırtasiyeye git :D bulursun bizim 2 sokak aşagıda bi yer var eger bulamazsan fiyat ögrenirim sana 2 4 5 8 10 15 20 diye hatta takımı var takımı bozarmı bilmem ama