2 Adet Satılık Süper Rapidshare Premium
-
Username Password Email Points TrafficShare Traffic left Traffic (+) Used storage Validity Security Lock * * * 5.00 GB 25 gb +0 GB 0 MB Thu, 30. Jul 2009 active * * * 67.00 GB 25 gb +62 GB 0 MB Sat, 21. Nov 2009 active -
kaca ?
-
:) hocam rapide paramı vercem 3 hesap var 6 aydır kullanıyorum 105 gb trafici var
-
la hacker baltalama bi
hocam kaç verirsin
ilki için 10$ ikincisi işin 25$ düşünüyorum
paypal
-
25 DOLAR mı yuh la ekimde biticek şey için
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------25 DOLAR mı yuh la ekimde biticek şey için
-----------------------------satıldı =)
-
Adamın ekmeğiyle ne oynuyorsun Baltalama ticareti para kazansın adam
-
sağolsın Serdar..
şu kaldı :
5 dolar diyorum satışı açıyorum varmı artıran :D
Username Password Email Points TrafficShare Traffic left Traffic (+) Used storage Validity Security Lock * * * 7500 5.00 GB 25 gb +0 GB 0 MB Thu, 30. Jul 2009 active -
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------25 DOLAR mı yuh la ekimde biticek şey için
-----------------------------satıldı =)
-----------------------------böhhöhöö :)
@rapidhacker550 ; bırak da adam satışını yapsın rahat rahat , kazıklıyosa da yabancıyı mı kazıklıyo 3-5 doların lafını yapıyon :) ayrıca kazık değil
@BURAK_X ; bravo hocam sat onu da. adaşım benim ooy :)
-
bu devirde hala rapid hesapları PARA ile mi satılıyor gerçekten alan var mı :? :)))) yoksa bir tbt şakası mı :)
not: bu kadar alternatif varken :)
-
cavit bunu yazdı:
-----------------------------bu devirde hala rapid hesapları PARA ile mi satılıyor gerçekten alan var mı :? :)))) yoksa bir tbt şakası mı :)
not: bu kadar alternatif varken :)
-----------------------------valla hocam paran varsa , alıp da rahat etmek istiyorsan , o hesaptan upload yapıp rapid point kazanıcaksan , o rapid pointlerle premium satıcaksan , git kendi hesabını ücretle al.
hack hesaplar geri alınabiliyor biliyosun..