2 Adet Sorum Var Bilgisine Değer Veren İceri :)
-
Arkadaşlar Bursa Osmangazi den oturuyorum net 2 haftadir cok agir 3 gundurde gidip geliyo ttnet aradim baglantinin normal oldugunu filan söylediler modemden kaynaklaniyormus
Yeni Modem Alıyım mi :) ?
İkinciside Korsan Windows kullaniyorum ama Orjinal keyler buldum bunlari format atmadan nasil degiştire bilirim ?
Modemim Pikatel Airmax 1 yil oldu kimse almasin :D alan bin pişman hep ısınıyo hemde sorun yarati tabi modemden ise
Not: modemi kapatiyorum 1 gun sonra takinca da ayni yavaşlikda bursadan olan mi sorun mu acaba onarim filan :/
...Görüşleriniz benim icin cok değerlidir...
-
valla bendekide pikatel hiç sorun yaşamıyorum..
sisteminde virüs olabilir..
windows için ise hiç kasma indir legalxp adlı küçük programı yüzün gülsün ;)
-
netdeki yavaslama ttnetin yeni 8mgb lik hiza gecmesinden sonra yasanmaya basladi
sanirim ttnetden verilen cevaplarin ne kadar kaale alinabilecegini tahmin edersin zaten verilen cevaplar standart
*bizde sorun gorunmuyor
*modeminizde ariza olabilir
*dns ayarlarinizi degistirmis olabilirsiniz
virt zirt
ayni sorunlar evimde de isyerimde de mevcut mevkileri Antalya ve Side
yeni modem almaktan cok once ttneti adam edebilirmiyiz konusunu dusun bence
windows icin ise mockingboy vermis zaten cevabi legalxp
-
herkesde öyle boşuna para ödeme :S
-
Bu Ara İnternet Yayın Bandı Feci Düşük. Bir iki sitede aynı anda işlem yapamayacak seviyeye kadar düştü. Bence Modeminle oynama, Diyarbakırda da Durum aynı.
-
Hmm çok sağolun canlarim cigerlerim
-
Sınırsız'dım Tarifemi kotalı yaptım bana verdikleri bağlantı hızı 256/256 kpbs !!!
Pazartesiden itibaren feshediyorum sözleşmeyi BİRİ ye geçicem
-
yaa hiç sorma bende kotaliydim sinirsiza gectim 1 mb böyle ilk internet cafeler oluyodu ya 124 k baglanti aynen öyle şuan telefon benim ustume kayitli degil olsa hemen gecicem
EDİT: Biri kullanan varmi iyimi kötumu acaba sonra yagmurdan kacarken doluya tutulduk olmuyalim :D
-
Konuyla alakasız ama çift üyelik kullanıyorsun galiba ?
-
yok bir az karişik durum o benim kuzen ama benim nick ona verdim buda benim
-
başkan aynen .. benm modem minton ama modemden oldugnu sanmıorm nerdeyse 1 yıllık modemm .. bu 3-4 gündür boyle yavaşlık var bendede nedendir acep ?