2 Altyazı Aynı Anda Oynatılabilirmi ?
-
Arkadaşlar bir filimde hem ingilizce hem türkçe altyazı entegre edilebilirmi ?
-
İki altyazıyı birbirine karıştırmadan birleştiren bir programlada yapabilirsin
-
filmin üzerine tr alt yazı yı eklersin film ile bir olur.
sonra ingilizce alt yazıyı da ayrı olarak eklersin ama biraz küçük ve altında/üstünde olmalı iki alt yazı denk gelmemeli. yani olur
-
bi altyazıyı videoya göm diğerini dosya olarak sürükle iki tane oluyomu bi dene hocam
-
normalde yapılıyor ya hint filmini inglizce alt yazıdan üstüne türkçe alt yazı yamamışlar mesela
-
VLC playerda çift altyazı eklenebiliyor diye hatırlıyorum.
-
Herhangi bi gomme islemi yapmadan ekranin ustune ve altinda iki farkli alt yazi konulmasi mumkun ama hangi player oldugunu hatirlamiyom, ya bsplayer yada gom player ikisinden birinde olmasi lazim
-
Birini oynatıcının altyazı arabirimiyle yüklersin, diğerini de ffdshow ile yüklersin. Yerlerini de ayarlarsın olur.
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
Herhangi bi gomme islemi yapmadan ekranin ustune ve altinda iki farkli alt yazi konulmasi mumkun ama hangi player oldugunu hatirlamiyom, ya bsplayer yada gom player ikisinden birinde olmasi lazim
-----------------------------evet bsplayer da oluyo o iş.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 20:32'da blackseaboy28 tarafından düzenlendi. -
daha önce çok yaptım kmplayer ile.. sağ tıklayıp 1. 2. hatta 3. alt yazıyı ve konumlarını bile ayarlayabilirsin.. türkçe ve çekçe için yapıyordum..
-
bs player da sağ tıklayıp altyazılar > ikincil > altyazıları göster diyip 2. altyazıyı sürüklersen olur