2 Ay İçin İş Bakıyorum
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
anketörlük yap
-----------------------------hahah sakın anketörlük felan yapma :)
-
chaigg bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
anketörlük yap
-----------------------------hahah sakın anketörlük felan yapma :)
-----------------------------pek aklıma yatmıo dusunmuyorum ztn
-
fivestar bunu yazdı:
McBrAyN bunu yazdı:
hepinize tesekkurler bi şekil bakıcam bişilere artık ama anketorluk fln biraz zor garsonluk kafama yattı gbi bi araştırma yapiyim en iyisi :) saolun
-----------------------------Hoca bursada semt neresi ?
-----------------------------kestel hocam
-
elektrikten aliyorsan merinos kültür merkezi şantiyesine bi git görüş. taşeron firma bi ara elektrikçi ariyordu.
-
aranılan kan bulunmuştur arkadaşlar :):) hafta sonları için bi düğün salonunda çekimlere başladım :=)
-
burger king, mc donalds kfc vsvs bi bakın derim
-
hacı eğer istanbulda kalacak yer ve ulaşım sıkıntın yoksa git staj yapacağın yer ile görüş yazın orada staj haricinde 2 ay fazladan calışmak istediğini belirt hiç olmazsa kendi mesleğinle ilgili calışmış işi öğrenmiş kalifiye eleman olursun...
-
crafty bunu yazdı:
hacı eğer istanbulda kalacak yer ve ulaşım sıkıntın yoksa git staj yapacağın yer ile görüş yazın orada staj haricinde 2 ay fazladan calışmak istediğini belirt hiç olmazsa kendi mesleğinle ilgili calışmış işi öğrenmiş kalifiye eleman olursun...
-----------------------------kalacak yerım var fakat istanbul'da mng technicte uçak teknisyenlıgı uzerıne staj yapıcaz fln yaz stajı oldugu için para söz konusu degıl hocam yanı kalifiye olmak istesek bile de o ımkanı saglamıolar 1 ay verıolarsa 1 ay yapıcaksanız dıolar
-
konuyu açan demişki
bursada yaşayan elemana ihtiyacı olan varmı ?
Herkafadan bi ses... anketörlük yap şuraya git yok bunu yap...
Adam ihtiyacı olan varmı demiş çocuk beyler ... Akıl verin dememiş ...
neyse siz yinede bildiğiniz gibi yazamya devam edin