2 Bin Lira 4 Ay Ödemeli 120 Lira Faizli Nasıl Sizce
-
Abdullah_CAN bunu yazdı:
-----------------------------ayda 500 rahat öderim benim esas merak ettiğim verdiği faiz oranı iyimi yoksa yüksek mi...
mesela şimdi ing banka baktım 6 ay sonra 2000 lira için ödenecek tutar 2031 lira ama alt tarafta da toplam masraf 350 tl diyor...
-----------------------------dosya masrafı var hocam kredilerde, ama dosya masrafsız kredilerde var, snn o baktığında adam faizden deil dosya masrafından giydirmiştir sana. dosya masrafsı zolan kredileri incele, dosya masrafsız 3bin liraya 150 lira faiz istemişlerdi diyorum sana niye s.klemiyosun beni :D
-
1 ay önce akbankdan kredi çektim 3.500 liraya 5.700 geri ödeme fena geçirdiler.
-
bende çekicem sanırım borçları bi süre ertelerim bu yolla. sonumuz hayır olsun
-
sanalpazara arkadaşınızın hesabından bi ürün satışa koyun. mesela fotoğraf makinesi(fiziksel olarak ortada makine filan yok anlatabilmişimdir umarım). sonra kredi kartınızla satın alın. 2105 liraya kredi kartıyla alsanız elinize 2000 lira geçer. 12 taksitte ödersiniz. sanalpazar işbankasından daha mantıklı bence
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------1 ay önce akbankdan kredi çektim 3.500 liraya 5.700 geri ödeme fena geçirdiler.
-----------------------------oha hocam naptın :D
-
Atıyorum 1 ay sonra hepsini yatırsan da hiç bi karın olmuyo normal banka kredilerinde erken ödeme yaptığında erken ödeme indirimi olur bence iyice bakmak lazım şartlara ki nakit avans çekmek pek akıllıca bi iş de değil...:))
-
Eğer paraya ihtiyacın var ise, bir bankaya başvurup tüketici kredisi çekmeni tavsiye ederim...
Kredi kartlarında para çekilince nakit çekim ücreti falan ekliyorlar...
2 000 liraya 4 ay için 120 lira ödeniyorsa
1 ay için 30 lira ödeniyordur ki, bu da aylık %2 faiz demektir...
Şimdi Vakıfbank ın internet sitesinden hesaplama yaptım
Sonuç aşağıda...

Toplamda 30 lira fark görülse bile,günümüzde kuruşun hesabı yapılıyor..
-
normal hocam çok yada az değil ihtiyacın varsa çek kampanyalar vs dışında daha uygununu bulamazsın
-
ihtiyacın varsa ve ödeyebileceksen çok makul faiz bence.