2. CPU Hız Yarışması - Pitest Hesaplayıcı - Kullanıcı Adınızla Kayıt
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------Pcyi Yeni Mi Aldın Sabahtan Beri Aynı Safsata Mantıklı Seyler Üzerine Yogunlaş Biraz Çevreye Faydan Olsun.
-----------------------------evet yeni aldım :) sakıncası yoktur umarım, büyük ihtimalle "timsah" konusundan bana kin yapmışsın :))
sıralama güncellendi.
-

AMD Phenom II 965 o/c yok.
-
119. 17406,4488ms 24.3.2010 0:07:18 PsychoDawn SAFAK VendorID=GenuineIntel, Stepping=10, Model=7, Family=6, Type=0, ExtModel=1, ExtFamily=0, Brand=0, Chunks=8, Count=4, APIC= 1, Support=[PAE MMX SSE SSE2 HHT], BrandStr=Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz 2675,77MHz Windows NT 6.1 (Build 7600) 
-
sıralama güncellendi.
-
benide ekle bari sıralamaya. sitede 625 de görürsün. SS almayı unututm :) tekrar testede üşendim.
o/c yok yok sistemimde.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
benide ekle bari sıralamaya. sitede 625 de görürsün. SS almayı unututm :) tekrar testede üşendim.
o/c yok yok sistemimde.
-----------------------------sitedeki adınız, tahribattaki kullanıcı adınızla aynı olmalı. listede göremedim.
-
nasıl göremedin hocam? makina adını alıyor alet. tahribattaki ismi değil. bunu farkettiğimden dolayı manuel olraka bilgisayar ismini hayaletkurta çevirdim orda kayıt yaparken. dur tekrar test ettiriyim :)