2 De Bir Gelen Saçma Mailler
-
- Forwarded Message ----
From: Madison
To: You
Sent: Thursday, January 13, 2011 2:12:51 PM
Subject: Fwd: "There's something in that wind and in the hoast beyont that sounds,
Relax your mind and humble your heart to focus on Christ. Allow God to be the only person on your mind while you read this prayer. If we can take the time to read long jokes, stories, etc., we should give the same respect to this prayer. Friends, who pray together, stay together.
If you pray this prayer, change the number.
He became almost speechless for a minute, and then went on, "Do you know
This he knows, and will not. Now men, to our Council of War, those of a hundred with us, and show the stars with greaterUp: bunun gibi baya bi mail geliyo ?
-
Sana gelenler gene iyi anasını satıyım kişisel mailim öyle herkese vermediği mmail adresime gelen mailler :)
- DUL BAYANLARLA YATARAK AYDA TAM 5000 $ KAZANIN
- SİZİN Kİ KAÇ SANTİM
- DOYA DOYA XXX
- UZATIN!
- HARİKA BAYANLAR
- VS....
nERDEN GİRDİYSEM ARTIK MAİL LİSTELERİNE :s
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Sana gelenler gene iyi anasını satıyım kişisel mailim öyle herkese vermediği mmail adresime gelen mailler :)
- SİZİN Kİ KAÇ SANTİM
- DOYA DOYA XXX
- UZATIN!
- HARİKA BAYANLAR
- VS....
-----------------------------hocam cevap yaz ayıp olur :D
-
2 de bir penis büyütücü reklamı göğüs buyutucu felan onlarda cok ama bu kafama takıldı
-
ExpirE bunu yazdı:
- SİZİN Kİ KAÇ SANTİM
- DOYA DOYA XXX
- UZATIN!
- HARİKA BAYANLAR
- VS....
-----------------------------Bu tiplemelerin mail listesine, mail adreslerini satan ya da diğer site ortaklarının veritabanına sizi eklemesini sağlayan forum tarzı sitelere kayıt olduğunuzda oluyor.
-
sürekli @likitmail.com dan o tarz mailler geliyor bana da. her seferinde engellesem bile kurtulamadım. var mıdır @likitmail.com u engellemenin yolu hotmail ve ya gmail için
-
tutkun bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
- SİZİN Kİ KAÇ SANTİM
- DOYA DOYA XXX
- UZATIN!
- HARİKA BAYANLAR
- VS....
-----------------------------Bu tiplemelerin mail listesine, mail adreslerini satan ya da diğer site ortaklarının veritabanına sizi eklemesini sağlayan forum tarzı sitelere kayıt olduğunuzda oluyor.
-----------------------------hiçbiryerde kullanmadığım mail adresime bile geliyor
buna benzer mevzular duydugum insanlar olurdu inanmazdım.kişi bir kadın internete bile nadir girer
mailide sadece birkaç kişide var ama geliyor işte
-
lanet olsun . sadece sitelere üye olmak için bi tane mail alacan kafan rahat olacak
-
tosun bunu yazdı:
lanet olsun . sadece sitelere üye olmak için bi tane mail alacan kafan rahat olacak
-----------------------------bende ezelden beri öyle yaparım ama bir şekilde gerçek ismime ait tüm hotmail,live v.s...
mailler geliyor
-
ExpirE bunu yazdı:
- SİZİN Kİ KAÇ SANTİM
- DOYA DOYA XXX
- UZATIN!
- HARİKA BAYANLAR
- VS....
-----------------------------buna ek olarak erkek adamınkı uzun olur
en az 4cm daha uzun dogal yontemler de dahil bunlara
-
Hocalar engelleme tabikide var bir tane kkonuda görsel olarak hotmail i anlatmıştım ayarları filan karıştırın. isminiz->seçenekler->güvenli ve engellenen gönderenler->engellenen gönderenler.