2. Dünya Savaşı Sırları
-
Japonlar'in savasa girmesinde Almanlar ve Ruslar'in Hipnoz diplomasisi etkili oldu.
buna bende katılıyorum hipnozla insan beyni etkilenebiliyomus ama öyle bildiğimiz hipnoz deil radyo dalgaları ile ilgili olan bu konu daha öncede aselsandaki intiharlar için ortaya atılmıstı radyo dalgalarıyla intihara sebep vermiş olabilcekleri anlatılıyodu.
hatta örnek olarak amerika ırakta bunu uygulamıs. saddamın muhafız ordusunu bu sayede hiç savaşmadan yenmeyi basarmıs.
-
way a.q
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------
Volkan bence bulutbeyle hiç tartışmaya girme o şimdiye kadar gördüğüm at gözlüklerini çıkartmamak için en çok direnen insan.
abü sende duyduğun herşeye inanan insansın :)
ayrıca özentisin :D (tamam bu yorumum senle geçirdiğim 2 saate dayanıyo)(ama seninde benle geçirdiğin 2 saate dayanıyo)sen benim bu tanrı varmı varsa neden bu kurallar neden bizi sınamak istiyo vsvs daha büssürü konuda ne kadar düşündüğümü bilmiyosun :)
her insanın ön yargısı vardır ;) hatta şeytana inananlarında :) ön yargılar daha önceden edindiğimiz bilgilerdir ve benim daha önceden edindiğim bilgiler şeytana inanmanın saçma oldugunu söylüyo :)
Hoca kusura bakmada harbidende ya hiç bi boktan anlamıyorsun yada anlayamıyorsun kafan yok yada anlamak istemiyorsun...çünkü malumatınız konular günümüz duruşuna teknolojisine , bilimini alt üst eden şeyler ve çok rastlanmadık buraya kadar ok.. yadırganabilir şeyler onada eywalalh.. ama bizde salak değiliz millet inanmayabilir ama bizim ilgimizi çeken şeyler bunlar ve o yüzden bi bilgi birikimine sahibiz bu konularda şimdi almancam iskandinavcam çok çok iyi olsa emin ol buraya onlarca kayıt belge bulup koyardım..o zamanda inanmak istemezdin belki..zaten seni ve senin gibilere bu şeyleri inandırmaya çalışmak gibi bi gayemiz yok .. ama bu gibi bilgilere aç arkadaşlar vardır aramızda onlar için koyuyorz isteyen okur istemeyen olumlu veya olumsuz yorumlarda yapabilir ama saygısızlığın lüzumu yok .. anlamıyorsan oku ve geç ..madem anlamıyorsun ukala bi tavırla yorum yapma..ne chaoser nede ben şeytanla alakalı kişiler değiliz : ) hee tamam şeytana inanıyoruz var : ) .. ama kastettiğin türden şeylerle ilgili değiliz..konumuzda ilgili değil..aklın sıra kendine kozmu yaratmaya çalşmışsın ''şeytana inanmak'' gibi kendi sewiyende bi aşağılama şekliyle ...: ) -
benim konuma saygısızlık ettin benim için bu yeterli : ).. ayrıca dallama mallama diyede hitab etme ...ağzını topla .. hee bu arada fikrim haala değişmedi bi boktan anlamadığın fikrinde ısrarcıyım : ) bi de ilkokul çocuğu ağzıyla konuşma burda 2 kişi 3 kişi 4.ye şu 5.ye bu die : )) şu anda benim açmış olduğum bi topic'te yorum yapıyorsun : ) yani bilmem anlarmısın sen ama .. tekrardan söyliim bu bi konu herkesin yorumuna açık..ikili konuşma veya muhabbet sayfası değiL..muratla muhabbet etmek istiyorsan mesela pm atabilirsin veya pm atıp msn'ini isteyebilirsin : ) .. konuya yorum yapıyorsan ve bende kendime bi pay çıkarıyorsam gayet te üzerine bi cvp verme hakkım vardır..neyse senle daha fazla münakaşa etmiicem sende istersen daha fazla uzatma..!!
-
samimi söylüyorum konuyu anasayfada gördügüm anda aaa lemuria dedim :D yazıyı başından sonuna kadar 2 kere okudum...daha öncede biraz bilgi almıştım bu konuda ama eksik yerler oldugunu gördüm yani yine lemuria'dan bişeyler öğrendim..teşekkürler lemuria seviyorum seni ve paylaşımlarını..