2. El Araç Kredisi Hakkında
-
oinomaos bunu yazdı
Abi bu aralar araba alacaklara şu aralar fix cevabım,
Yılda 2500 kasko 1500 sigorta ödersin.
25 bin km den az yol yapıyorsan dizel almak mantıklı değil üstünde yapıyorsan 2 yılda bir lastik değişir yılda 500 tl lastik.
bakım yıllık 800 tl tutar.
vergi yıllık 750 tl
Ek olarak risk alırsın zira arabanın durduk yere lastik patlayabiliyor yada yoldan geçen biri arabana sürtüyor kaçıyor bu da sana min 500 tl girecek demek.
Oldu hatalısın birine çarptin eğer hasar 1000 tl üzerindeyse 1000tl zarardasın daha azsa o kadarsa o.
2500 + 1500 + 500 + 800 + 750 + 500 (buraya kadar neredeyse garanti masraflar) = 6250 + kaza + mazot.
kardeşim her işin olduğunda taksiyle gidersen daha ucuza gelecek garanti veriyorum sana.
valla ne yalan söyleyim katılmamak elde değil.
ahandaa ocak ayında 1200 tl kasko , 800 tl trafik sigortası verdim. yani daha yıla 2 bin lira ile başlıyorsun.
kış lastiklerine 1000 tl verdim , genel bakım hiç bişi yoksa kış için antifrizdi çarttu çurttu 200 tl
yani daha kontak açmadan ocak ayında 3200 tl verdim. depo boş , şimdi fulleyim desem min. 250 tl vericem.
bilmiom vallahi :D çok kolaylık sağlıyor insana ama amk yerinde bildiğin zengin işi araba...
-
ben manisa-diyarbakır arası gidip geliyorum yılda 3-4 kez uçak parasından ettiğim kar ile sigorta kasko parası çıkar :D aracın %70 ine veriyor deniliyor ya onu nasıl belirliyor banka sitesinde 50bine kadar %70i sonra %50si diyor da araç ikinci el kaç para olduğunu nasıl ayarlıyoruz. Ben 60binlik araç alacam 20binim var. banka 60binlik araca 30 bin verecek 50bin olacak 10bin açık kalacak :D ben 60binlik aracı 80bin gösteremezmiyim bana 40 versin banka :D
-
hacım kredi alacan rehin koyacak zorunlu kasko diyecek belkide zorunlu ben yapacam diyecek felan filan bunları bi hesapla
birde ihtiyaç kredisine bak
-
FiL3MAN bunu yazdı
ben manisa-diyarbakır arası gidip geliyorum yılda 3-4 kez uçak parasından ettiğim kar ile sigorta kasko parası çıkar :D aracın %70 ine veriyor deniliyor ya onu nasıl belirliyor banka sitesinde 50bine kadar %70i sonra %50si diyor da araç ikinci el kaç para olduğunu nasıl ayarlıyoruz. Ben 60binlik araç alacam 20binim var. banka 60binlik araca 30 bin verecek 50bin olacak 10bin açık kalacak :D ben 60binlik aracı 80bin gösteremezmiyim bana 40 versin banka :D
o işler öle olmuyor araçların kasko değeri var onlara göre veriyorlar krediyi..