2. El Ekran Kartı Arıyorum
-
GuArDiAn55 bunu yazdıKartallMehmet bunu yazdı
ASUS ROG STRIX 1050 verelim hocam işini görüyorsa garantilidir :)
Ne kadara verirsin? yukarıda da yazdım hocam ben ucuz kart arıyorum :D rx 570 itx 4gb 850 liraya düşmüş dün indirime girmiş kyk harçlık avansımı da kullanıp onu almayı düşünüyorum ama bakalım.
Alamazsan yaz konusalım :)
-
Konu güncel tekrardan kyk kredisini erken yatırmışlar haziran ayını. :D Mining çıkması ucuz yollu kart arıyorum. Evde i5 6400 sistem var 600 watt psu var 4 yıldır ekran kartı olmadan onboard gpuda çalışıyor. yok mu şöyle 400 liraya felan 2 yıldır mining yapılmış ölmek üzere olan rx 570?
-
1030 bar elimde iwini gorurse uygun fiyata vereyim
-
abdullahazad bunu yazdı
Kaç lira istiyorsun? Bende arıyorum.
-
osmaman bunu yazdıabdullahazad bunu yazdı
ASUS GeForce GT1030 OC 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı
garantisi bitti hocam. 450 TL ye verebilirim.
hermesthecat tarafından 20/May/20 08:02 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyatı limitine göre yüksek hocam ama taksit ile belki işine yarar.
muhtemelen mining yapılmıştır ama 1 yıl daha garantisi var diyor.
ek olarak bunlarda var.
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/rx-580-8-gb-nitro_pdp_558813281
akrepkral53 tarafından 20/May/20 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
osmaman bunu yazdıabdullahazad bunu yazdı
baltalamak gibi olmasın ama
nvidia kartlarda 1020 1030 1050 vs gibi numaralar sizi şaşırtmasın
yani 1030 güçlüdür 970 gibi düşünmeyin nvidia da sondaki iki rakam kartın seviyesini belirtiyor gibi düşünebilirsin
80 ve 70 ile bitenler üst eseviye kartlar
60 50 ile bitenler orta seviye kartlar
50 altı ise giiş seviyesi kartlar olarak düşünülebilir
oyun oynayayım keyif alayım diye düşünüüyorsan eski teknolojide olsa 680(bayağı eski bende bundan var ama neredeyse 200w güç çekiyor) 770 970 980 (nispeten yeni kartlar) düşünebilirsin
sonu 20-30 vs ile biten kartlar genelde ekrana görüntü gelsin diye kullanılan kartlar.
nvidianın 10xx serisiydi galiba baktı mining işinde çok ekran kartı satıyor rakibi ati parayı götürüyor teknolojisini değiştirdi kartları ona göre üretti araştırdığında göreceksin bir seviyeden sonra kartların mining değerleri artmış
-
wert bunu yazdıosmaman bunu yazdıabdullahazad bunu yazdı
baltalamak gibi olmasın ama
nvidia kartlarda 1020 1030 1050 vs gibi numaralar sizi şaşırtmasın
yani 1030 güçlüdür 970 gibi düşünmeyin nvidia da sondaki iki rakam kartın seviyesini belirtiyor gibi düşünebilirsin
80 ve 70 ile bitenler üst eseviye kartlar
60 50 ile bitenler orta seviye kartlar
50 altı ise giiş seviyesi kartlar olarak düşünülebilir
oyun oynayayım keyif alayım diye düşünüüyorsan eski teknolojide olsa 680(bayağı eski bende bundan var ama neredeyse 200w güç çekiyor) 770 970 980 (nispeten yeni kartlar) düşünebilirsin
sonu 20-30 vs ile biten kartlar genelde ekrana görüntü gelsin diye kullanılan kartlar.
nvidianın 10xx serisiydi galiba baktı mining işinde çok ekran kartı satıyor rakibi ati parayı götürüyor teknolojisini değiştirdi kartları ona göre üretti araştırdığında göreceksin bir seviyeden sonra kartların mining değerleri artmış
şu mesaji benim mesajimi alıntılamadan yazsaydin adam gayet normal yorum yazmis derdim ama bu turlusu direk baltalamaya giriyor.
insanlar en kotu kartlarin youtube'daki incelemelerine bakıyor zaten.
bu ofis ya da gündelik kullanım için bir ekran karti.
görüntü gelsin diyerekte iyice itin ayağına düşürmeye gerek yok.
-
akrepkral53 bunu yazdı
fiyatı limitine göre yüksek hocam ama taksit ile belki işine yarar.
muhtemelen mining yapılmıştır ama 1 yıl daha garantisi var diyor.
ek olarak bunlarda var.
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/rx-580-8-gb-nitro_pdp_558813281
bunları kim alıyor anlamıyorum hocam bu fiyatlardan. rx 5500xt xfx modeli var https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-5500-xt-thicc-ii-pro-gaming-ekran-karti-rx-55xt4dfd6-fiyati-45780/ 1600 lira 4 gb modeli. 8gb modeli 1900 lira. hem sıfır kart hem de yeni mimari. garantisi bitmiş eski kartları 1200 liradan satıyorlar :D bunları alacağıma rx 5500xt alırım zaten. ümidi kestim artık. :P
hadi 1600 liram olmasın 1200 liram olsun yine bunlardan alacağıma gider sıfır xfx rx 570 alırım 1150 liraya. https://www.incehesap.com/xfx-amd-radeon-rx-570-rs-xxx-edition-gaming-ekran-karti-rx-570p4dfd6-fiyati-45685/ bu madenciler çok çılgın insanlar. Millet te enayi gidip alıyor ya.