folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 2. El Laptop Parçaları Hp Pavilion Dv6770et

2. El Laptop Parçaları Hp Pavilion Dv6770et

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hadi bi up benden olsun. bari alışveriş olsun.

hdd de herhangi bir sıkıntı mevcutmu biliyormusun? bad sector v.s.?

hdd sağlamsa talip olabilirim.

anakartın madem arızalı, onuda hediye edersin artık yanında :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hdd sağlam tabiki. hatta içindekileri almam gerekiyor (: bi bilgisayarcıda halledecem inşallah

laptopun çantasını bile hediye ederim ;) alıyor musun

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Anakart işlem görmediyse talip olabılırım çip sanırım işlem gormus gıbı geldı resımlerden ama pm atarsan sevınırım hemen satın alabılırım 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

hdd sağlam tabiki. hatta içindekileri almam gerekiyor (: bi bilgisayarcıda halledecem inşallah

laptopun çantasını bile hediye ederim ;) alıyor musun

Alttaki arkadaş anakart işlem görmemişse talip. işlem gördüyse zaten yapacak bişey yok ona. be bir parçarı birgün işe yarar diye anakart hurdalarını tutuyorum kenarda. o nedenle istedim. eğer arkadaşla anlaşamadıysan bana bi pm atıver.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ajan bataryayı göremedim, ama benim hp ye uygunsa bana bataryayı sat :/ benimki mevta 6 aydır.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hoca bu pavillionların köküne lanet gire bendede dv6 1280et var onunda çipseti yandı diğer herşeyi sağlam duruyor güvenip yaptıramıyorumda acaba bende mi satsam senin gibi :D hayırlı satışlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

ajan bataryayı göremedim, ama benim hp ye uygunsa bana bataryayı sat :/ benimki mevta 6 aydır.

http://www.peteknet.net/asp/product/6610/HP-18-5-VOLT-3-5-AMPER-NOTEBOOK-ADAPTORU

ahada buradakinden sir. uc kısmı uygunsa vereyim. kumanaga'nın istediği iğne uçluydu uymadı bi kontrol et hele uyarsa hallederiz ;)

@costantin

hoca hiç sorma. bi kere değiştirdiler. bi süre kullandım yine bozuldu. bide normal kullanıyorsun hiçbişey yok. kapattım. açtım açılmıyor. tamir olmaz deyince çekiçle parçalayacaktım az kaldı. eywallah ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    sir bunu yazdı

http://www.peteknet.net/asp/product/6610/HP-18-5-VOLT-3-5-AMPER-NOTEBOOK-ADAPTORU

ahada buradakinden sir. uc kısmı uygunsa vereyim. kumanaga'nın istediği iğne uçluydu uymadı bi kontrol et hele uyarsa hallederiz ;)

@costantin

hoca hiç sorma. bi kere değiştirdiler. bi süre kullandım yine bozuldu. bide normal kullanıyorsun hiçbişey yok. kapattım. açtım açılmıyor. tamir olmaz deyince çekiçle parçalayacaktım az kaldı. eywallah ;)

adaptör değil direk pil abi :D pil lazım bana :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacım işlemci benim pcye uyarsa ben alayıım işlemciyi. anakartım  intel hm55...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

CPU'yu ben aldım, evde media server olarak kullandığım eski makinama taktım canavar oldu.

Güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaştan :)

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 21