2. El Laptop Parçaları Hp Pavilion Dv6770et
-
hadi bi up benden olsun. bari alışveriş olsun.
hdd de herhangi bir sıkıntı mevcutmu biliyormusun? bad sector v.s.?
hdd sağlamsa talip olabilirim.
anakartın madem arızalı, onuda hediye edersin artık yanında :)
-
hdd sağlam tabiki. hatta içindekileri almam gerekiyor (: bi bilgisayarcıda halledecem inşallah
laptopun çantasını bile hediye ederim ;) alıyor musun
-
Anakart işlem görmediyse talip olabılırım çip sanırım işlem gormus gıbı geldı resımlerden ama pm atarsan sevınırım hemen satın alabılırım
-
ajan1111 bunu yazdı
hdd sağlam tabiki. hatta içindekileri almam gerekiyor (: bi bilgisayarcıda halledecem inşallah
laptopun çantasını bile hediye ederim ;) alıyor musun
Alttaki arkadaş anakart işlem görmemişse talip. işlem gördüyse zaten yapacak bişey yok ona. be bir parçarı birgün işe yarar diye anakart hurdalarını tutuyorum kenarda. o nedenle istedim. eğer arkadaşla anlaşamadıysan bana bi pm atıver.
-
ajan bataryayı göremedim, ama benim hp ye uygunsa bana bataryayı sat :/ benimki mevta 6 aydır.
-
hoca bu pavillionların köküne lanet gire bendede dv6 1280et var onunda çipseti yandı diğer herşeyi sağlam duruyor güvenip yaptıramıyorumda acaba bende mi satsam senin gibi :D hayırlı satışlar
-
sir bunu yazdı
ajan bataryayı göremedim, ama benim hp ye uygunsa bana bataryayı sat :/ benimki mevta 6 aydır.
http://www.peteknet.net/asp/product/6610/HP-18-5-VOLT-3-5-AMPER-NOTEBOOK-ADAPTORU
ahada buradakinden sir. uc kısmı uygunsa vereyim. kumanaga'nın istediği iğne uçluydu uymadı bi kontrol et hele uyarsa hallederiz ;)
@costantin
hoca hiç sorma. bi kere değiştirdiler. bi süre kullandım yine bozuldu. bide normal kullanıyorsun hiçbişey yok. kapattım. açtım açılmıyor. tamir olmaz deyince çekiçle parçalayacaktım az kaldı. eywallah ;)
-
ajan1111 bunu yazdısir bunu yazdı
http://www.peteknet.net/asp/product/6610/HP-18-5-VOLT-3-5-AMPER-NOTEBOOK-ADAPTORU
ahada buradakinden sir. uc kısmı uygunsa vereyim. kumanaga'nın istediği iğne uçluydu uymadı bi kontrol et hele uyarsa hallederiz ;)
@costantin
hoca hiç sorma. bi kere değiştirdiler. bi süre kullandım yine bozuldu. bide normal kullanıyorsun hiçbişey yok. kapattım. açtım açılmıyor. tamir olmaz deyince çekiçle parçalayacaktım az kaldı. eywallah ;)
adaptör değil direk pil abi :D pil lazım bana :D
-
hacım işlemci benim pcye uyarsa ben alayıım işlemciyi. anakartım intel hm55...
-
CPU'yu ben aldım, evde media server olarak kullandığım eski makinama taktım canavar oldu.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz arkadaştan :)