2. El Motosiklet Alımı Hakkında
-
DaveReed bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
fiyatlar normal diyosun yani iyide bu fiyatlara satılmazki 4000 ikinci eline vericem 4400'e sıfırın almak mantıklı değilmi
bak kendin yazmışsın akıl edemedin mi
4500 liraya aldığın motoru 2000 liraya satabilirsen sevin
4500 liraya araba alınır amk
zaten köy tarzı yerde bineceksen motor haşat olur yamahada alsan mondialde alsan aynı haşat olur
şehirde asfaltta bineceksen sorun olmaz4500'e araba alırım kafasındaysan motordan anlamıyosun demektir arkadaş 40-50 milyar verenler tam gerizekalı yani sana göre bide senin konuşma tarzına acaip ayar oluyorum birader bunuda burda söyliyim hazır gelmişken
-
http://www.sahibinden.com/motosiklet-tvs-apache-rtr-150
hocam bende araştırıyorum uzun süredir alacağım karar verdiğim motor budur özllikle siyah rengi can yakar ;)
bladex38 tarafından 15/Ağu/13 23:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Tnrsk bunu yazdıDaveReed bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
fiyatlar normal diyosun yani iyide bu fiyatlara satılmazki 4000 ikinci eline vericem 4400'e sıfırın almak mantıklı değilmi
bak kendin yazmışsın akıl edemedin mi
4500 liraya aldığın motoru 2000 liraya satabilirsen sevin
4500 liraya araba alınır amk
zaten köy tarzı yerde bineceksen motor haşat olur yamahada alsan mondialde alsan aynı haşat olur
şehirde asfaltta bineceksen sorun olmaz4500'e araba alırım kafasındaysan motordan anlamıyosun demektir arkadaş 40-50 milyar verenler tam gerizekalı yani sana göre bide senin konuşma tarzına acaip ayar oluyorum birader bunuda burda söyliyim hazır gelmişken
sana mı sorcam yazı tarzımı dızo cw tarzımı yazacaz burda amk
40-50k araba alanlara gerizekalı mı yazdım
para senin ben sikilmeyesin diye vatandaşı düşündüğüm için yazdım
al hocam o sikindirik kurye motoruna 4,5-5k para ver al
kuryeci Tnrsk :)