2 Gunde Gittigidiyora Kaktirdim Sizde Kaktirin Ayrintilar Dewaminda..
-
makronu bizimle paylaşsan daha mantıklı olurdu :) ama yok egomu tatmin edecem dötümü kaldıracam karizma yapacam dersen gene canın saolsun :P:P :D
-
"BozcaN" aMk her yerde bir tane ciki0r senden sen yalniz takil bize bula$ma 0k ?
:))))))))
Bu makro olayı muthiş bişiye benziyo kardeş.Eğer yapımı kolaysa paylaşırsan sevinirim.(seviniriz)Yoksada canın sağolsun sanada iyi sömürmeler.
Sömürebileceğin birkaç site biliyorum ama isimleri şimdi aklıma gelmiyor.Gelirse pm atarım. -
t$k mesajlarinin azligi sebebi ile silinmi$tir \ Zulwarn
-
lan bu başLı okumadan öncE tahribat portal konusunu okudum böle taşak gecer gbi yazmışsn ondan öle dedm uyuz oldm
-
la paylaş işte burda!
-
"BozcaN" aslan biz payla$imci gençligiz faydali insaniz buraya yazdik ki az buz da olsa faydalanin die.
neyse yadirgamiyorum seni saten her yerde birkaç tane çikiyo senden..
benden uzak dur yeter.. -
ftp.americansys.com/amem5a.exe
Buyrun beyler -
aslında bi clicker yapmak lazım. İnternete bağlanıp çıkabilen, belli aralıklarla karışık linklere tıklayan. Delphide yapılır ama benim şu vicdanım yok mu? programı yapsam bile kullanamam. öyle kazanç olmayıversin.
-
"exploit25" lan bu dökümani neden yazdik biz ??
payla$iMiMin hakkini verin kurallari bozMayin layyyynnnnnn....
neyse veriyim link i ama yine de t$k mesaji yazin siz..
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/1195532/EZ-Zulwarn.rar.html
Saten clickler oluyor bu yaptigimiz..
Ag Baglantilarindan Masa Üstüne Baglanti butonunu indiricekSin 0rdan baglantiyi keSip yeniden baglanicakSin..
m0use hareketlerini kaydediyoz ya.. -
şimdi hoca, bir programla ip yi iki sn de bir değiştirebiliriz o sorun değil, bu gittigidiyor, cookileri kontrol etmiyor mu?
Toplam Hit: 6837 Toplam Mesaj: 30