2 Haftada 100.000 Euro Kaldıran Hacker
-
bunlar başta hollandadaydı yanlış anlamadıysam.peki hollandada telefon açtıkları kişiyle neden ingilizce konuşuyorlar?
-
BeyinAdam bunu yazdı
Telefonla arayıp pin kodu aldıkları kısımda, videoda gösterilmeden ele geçirilmiş banka hesapları kullanılıyor değil mi ?
Yok hocam videoda antichat.ru dan aldıklarını belirtiyor
@Walkingdead voip ile dünyanın her yerini arayabilirsin. Ben burdan İngiliz dolandirabilirim mesela
-
NmC bunu yazdı
Tamam çözdüm hocam. Bu adamın yaptığı işin aynısını daha profesyönel şekilde yapan bi şebeke ukraynadaki.
15000 Euro karşılığı 1000 arama hakkı satıyolar adama. Arama başı da 500 euro falan geliyo diyolar genelde. Hesabın ne kadar dolu olduğuna göre değişiyormuş.
Alman bir banka sitesini simule etmişler, hata mesajı çıkartıp bir saat içinde falan arıyolar bizim elemanın yaptığı ile aynı tezgah.
Ama neden böyle bi hizmet veriyolar anlamış değilim. Belki nakit para daha kolay geliyodur adamlara. Takdir ettim yanlız, adam bildiğin parasıyla yatırım yapıp 5'e katladı parayı :D
insan bilgisayarına asla güvenmemeli demekki
-
Türkiye'de her hangi bir kart sahibini arayıp pini , kart numarası + hesap no + iban nosuna kadar alabileceğinizi biliyor muydunuz ? sonra Türkler çok samimi , misafir tabe tabe amk :D
-
yıllar önceki olay değil mi? hatta konusu da vardı. uzun uzun tartışmıştık burda.
-
hacker kelimesi ne garip geliyor lan