2 Haftada Aşık Olunur Mu?
-
Kızı gördüğüm gibi işte hayalimdeki kız bu dedim. 1 ay peşinden koştum ve sonunda kabul etti fakat 2 hafta sonra ayrılak istediğini söyledi. Bu da bana tabiki baya koydu. Arkadaşlarım 2 haftada aşık olunmaz diyor sizce de bu doğru mu? Yoksa üzülmekte haklımıyım?
-
10 saniyede bilem aşık olunur
-
valla ben 10 sn de olduydum senin gibi bi ayda koşmadım 1 yıl boyunca yapmadığım nane kalmadı sora nişanlandı şimdi mi napıorum sittir ettim gitti la sende sittir edersin salla...
-
Valla unuturmuyum unutmazmıyım bilmiyorum ama nedense onu hala çok seviyorum. Kız çok inatçı ne yapacağımı şaşırdım valla
-
Removed...
-
doguhan bunu yazdý:
detay bunu yazdý:10 saniyede bilem aþýk olunur
abü ben bi keresýnde Cadde'de 1 sanýyede 3 cýtýra ayný anda býle aþýk oldugumu hatýrlýyorum
multithreading yaparak a$ik oldum diosun :)
-
Kardeşlerim sorun bildiğiniz gibi değil bu kıza karşı koyamıyorum allah rızası için bana bi yol gösterin. Aşığım seviyorum ama tınlayan yok

-
Removed...
-
DamodarTorment bunu yazdı:
Kızı gördüğüm gibi işte hayalimdeki kız bu dedim. 1 ay peşinden koştum ve sonunda kabul etti fakat 2 hafta sonra ayrılak istediğini söyledi. Bu da bana tabiki baya koydu. Arkadaşlarım 2 haftada aşık olunmaz diyor sizce de bu doğru mu? Yoksa üzülmekte haklımıyım?
valla kardeş ister 1 sn ister 10 dak hayalinde ki kadın profilini eğer 1 sn ne de olsa karşında görürsen ona hemen aşık olursun hee kız tabi senle aynı duyguları paylaşmaya bilir (en başında tabiki ) eger o kıza aşık olduğunaa inanıyosan ne yap et okızı elde etmeye çalıs ona aşık oldugunu veya onu sevdiğini ona anlatmaya çalış inan bana aşkının karşılığını alırsın tabi kızda aşık her sana aşığım diyene inanmıycağını bilmen lazım azim et sevdiğini elde et benimde başımdan böle bi olay geçmişti azmettim ve şuan o kişiyle evliyim -
ya şincik Doguhan Biliyorum sen efsanesin sen istersen 1 sn içinde 50 kıza aşık olursun ama şöle bi durum war 50 kız dan 1'i sana bakmaz :D:D:D
-
ne iki haftasi be görür görmez bile oluyo
ama sonuçlari pek hoş olmuyo işte
sinir bir durum biliyorum ama
olsun işte
zaten en güzel aşk platonik olan
ADRENALİN YAPİYO