2 Kişilik Dev Gaziantep Buluşması :D
-
olum kaç ay yaptın sen askerliği ben 4 yıllık mezunu olarak 12 ay gidecem böyle giderse a.q :)=
-
alper hocam beleşe getirmek için felen diyo :D:D
-
Şaka bir yana ama hayatımın en güzel günlerinden birini geçirdim. Sağolsun jizz_jix kardeşimde benim gibi pis boğazlıymış:D Yedikçe yedik a.q ama harbi harbi kral gibi birgün geçirdik...
Aslında ben daha kalabalık olmasını temenni ederdim.Yinede perşembe veya cuma günü şöyle TBT'nin şanına yakışır bir buluşma gerçekleştirebiliriz herhalde...
-
şii benim askerlk antepe çıkarsa buluşuruz :D içimden bir ses gneydoğu diyo zaten :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
şii benim askerlk antepe çıkarsa buluşuruz :D içimden bir ses gneydoğu diyo zaten :)=
----------------------------inş diyelim :d öyle olsun ne zaman belli olacak alper hocam
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
----------------------------inş diyelim :d öyle olsun ne zaman belli olacak elper hocam
----------------------------ajanın bitecek ondan nöbeti alacam :)
-
5 ay sonra görüşürüz alper ağa o zman :D
-
walla kadir orda olmayı çok istedim kusura bakma artık mersinde geldiğinde grş gezeriz
-
coşkun gibi poz vermişsiniz :)
-
kuytul bunu yazdı:
coşkun gibi poz vermişsiniz :)
-----------------------------ne bilim hocam gövdeli olan benim hangimiz coskun gibi çıkmışız:D zayıf olanda hannibalgan :D