2 Nisan 2009 Pagerank Güncellenmesi
-
tekrar 4 olmuş blogum
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
bu pr olayı nedir kısaca birisi açıklasa
-----------------------------hiç bi boka yaramayan amatörlerin değerinin artında bişi olacağını sandığı google ın sayfalara uyguladığı puan :D
-
ddit: benim soruyuda yanıtlasanıza :)
-
h4ckinger bunu yazdı:
tekrar 4 olmuş blogum
-----------------------------hemen link paylaşımı yapalım :D
-
pr1 sitem pr3 olmuş
-
başlığı gördüm boşta duran domainime host açtım cpanelin index of sayfası vardı.1 saat öncede bir tane link ekledim bir sitemden şimdi pr3 oldu:D olalı 1 saatten az oldu yani:D gelecek güncellemede en az 6 olacağım iddaya giren var mı:D
-
Nitrous bunu yazdı:
başlığı gördüm boşta duran domainime host açtım cpanelin index of sayfası vardı.1 saat öncede bir tane link ekledim bir sitemden şimdi pr3 oldu:D olalı 1 saatten az oldu yani:D gelecek güncellemede en az 6 olacağım iddaya giren var mı:D
-----------------------------google öyle
yeni sitelere yüksek veriyo sonra alıyo :D
-
50 olsa ne olur? ne kazandırır? sitenin değeri neye göre kime göre belirlenir? mınakii :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hiç bi boka yaramayan amatörlerin değerinin artında bişi olacağını sandığı google ın sayfalara uyguladığı puan :D
-----------------------------Sen öyle san bakalım hiçbişiden haberin yok =)
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Sen öyle san bakalım hiçbişiden haberin yok =)
-----------------------------muhahahha pr değeri yüksek site içi boş olsa bile dünya para ediyor
pr 0 in aldı hit e bak pr 4 ün altı hit e bak (bu arada alacağın reklamları da unutma xD )
ne kadar iyi pr o kadar çok para tabi sen paraya önem vermiosun galiba xD