2 Resim Arasındaki Farkı Bulana .Com Domain..
-
Sn ne dion beah bnm o cocuktn beterdi a.q bn bide 1 ark.a werdim linki cocukta kulaklık warmış allahım şizofrene bagladı walla korkudan :)
-
_RapBoy_ sebın dotunu sıkeyım ibne adam a.q senın : ) olum tam daldım fark bulayım dıye ula karı çıktı karşıma bır den urktum lem bakın bir daha bu şekıl şeyler vermeyın a.q mıllet altına şıçar ama guzeldı _RapBoy_ muck gel msn de bıraz takıolak senle ;)
-
Bu numarayı bana geçen yıl yaptılar bende onsekız yasındakı yegenıme yaptım oda 6 yasındakı kız kardesıne yaptı aılece sarılık gesdık ortalıkta korku fılmı ızlemekten acız agbımse hıc sasırmadı ona bozuluyorum hala ben kulaklıkla kaçıodum as kalsın bıde webcam açıktı külliyen rezıl oldum rezıl kötü anım bu benım
-
Ben Fazla Korkmadımda Yanımda Kardeşim Vardı o altına zıçtı korkudan resmen :d :D :D Ama on Numara bişey
-
heheheheh fazla korkmadım ama yinede korktum adam manyak yapmış
-
tabe önce yorumları okuyup sona bakınca korkmuo insan :D
-
ula yorumları okudum yine baktık kendimi kastım kastım korkmuyum diye birden çıkınca yine yüreğim hopladı a.q :d ueheheehe
-
CLK-J35 bunu yazdı:
_RapBoy_ sebın dotunu sıkeyım ibne adam a.q senın : ) olum tam daldım fark bulayım dıye ula karı çıktı karşıma bır den urktum lem bakın bir daha bu şekıl şeyler vermeyın a.q mıllet altına şıçar ama guzeldı _RapBoy_ muck gel msn de bıraz takıolak senle ;)
Hoja msne yazmısın cvp yazamadım okuldan arakladıgım mikrofonu tanıtmaya calısıodm o sıra sn de hep offline sn be hoja olmaz ki böle beah :) -
la bu linki 2 sene önce gördüydüm halenmi aynı link yaw ölmüyomu bu link
Toplam Hit: 2583 Toplam Mesaj: 20