2. Sayfa Piskolojisi
-
ARkadaşlar Genelde Tüm Sitelerde Vardır Tbt gibi Yuksek Rank alan Sistemde ise konu açılrı açılmaz cevap yazma hastalığı var :)
Sırf İlk sayfada Görünsün diye mesajlar Ama 10 post 2dan sonra 2. sayfaya devredıyor ve bir çok arkadaş tahminimce bundan dolayı cevap yazmaktan sakınıyor Yönetim Sayfa başı post sayısını 20 ye yükseltse nasıl olur ? -
banada oluyor :P
2. sayfa değil tartışmada destan yazıyorsun kalmış 6.-7. sayfalara sonrada bişey yapamıyorsun kimsede okumuyor :S vsvsvs
-
ayynen.... 20 değil 30 yapsa daha iyi olur kanımca...
-
mantıklı.. sayfalar arasında kayboluyor insan.. bide topic hit almışsa..
-
Harbiden yaw mesela ben sırf birinci sayfada görüneyim diye yazıyorum :D
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
Harbiden yaw mesela ben sırf birinci sayfada görüneyim diye yazıyorum :D
-----------------------------al işte XD
-
topigin adı 1. sayfa psikolojisi aslında :)
-
sorun kaçıncı sayfa olduğu değil okumadan etmeden konuşma isteği. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmak da diyebiliriz.
değil ilk sayfa, ilk postu bile okumuyor kimse doğrudüzgün, değil ilk postu, bunun ilk paragrafını bile okumayanlar var başlığı okuyup hemen post atıyorlar.
cahilliğin belirtileridir bunlar, karşıdakini dinlemeden konuşma isteği. ve ne yazıkki buradaki üyelerin çoğunluğunu da bu tipler oluşturuyor.
-
ilk sayfaya girenlerden biri de ben miyim yoksa :)
-
evet en az 20 olmalı
-
Katılıyorum.Bencede 20-30 fln olsa dha ii olur 2 hatta 3 ten sonrası okunmuyor ve cevap yazılıyor karışıklık hatta tartışmalar çıkıyor.Sınırın yükselmesi daha iyi olur :D
Toplam Hit: 1787 Toplam Mesaj: 17