2 Seçenek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yönetim bilişim sistemleri :

işletme ve bilgisayar mühendisliğinin  bir nevi birleştirilmiş hali gibi.

çok prestijli ve kendini kantılarsan parası çok ve yüksek lisans yapayım dersen güzel seçenekler var. 10 yıllık bir bölüm yani ortalama 3 kere mezun vermiştir. düşünmene bile gerek yok bunu seç derim. önü açık bir bölümdür

sosyal hizmetlere gelince:

son yıllarda patlama yapan rahat bol parası var diye milletin akın ettiği bir bölümde olsa çok tercih edilmesin.

çünkü bütün sosyoloji bölümündekiler bu alana geçiş yapıyor,   üstelik tanıdğım birçok öğretmen hizmet içinden yine buralara kaydı

belki de sen bitirene kadar kadrolar dolmuş olacak. 2 yıllık bazı bölümlerdende buralara kaymak isteyenin haddi hesabı yok.

yönetim bilişim sistemlerini keşke boğaziçinde okuyabilsen paraya para demezsin. ilk orada açılmıştı sonra hangi üniversitelerde var takip edemedim

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

iş bulma adına sosyal hizmetler 1 numara mezun olan 3 arkadaşım var mezun oldukları gibi iş buldular kpss de taban puanlara yerleştiler maşşlarıda 2.600 3000 civarı olması lazım. ybs bilgi birikimin olmazssa ilginde yoksa aç kalırsın istanbul dışındada yaşıyosan  birinin yanına girerim işi öğrenirim diye düşünürsen öyle kala kalırsın 

edit : sosyal hizmet uzmanları genelde hzuur evleri yurtlar hapisanelerde çalışıyolar müdür olma da önleri açık hapsane müdür hzuur evi müdürü bunları düşünmezsen bile adamların en azından kafaları rahat :D

sahinka tarafından 17/Nis/14 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

çok prestijli ve kendini kantılarsan parası çok ve yüksek lisans yapayım dersen güzel seçenekler var. 10 yıllık bir bölüm yani ortalama 3 kere mezun vermiştir. düşünmene bile gerek yok bunu seç derim. önü açık bir bölümdür

son yıllarda patlama yapan rahat bol parası var diye milletin akın ettiği bir bölümde olsa çok tercih edilmesin.

çünkü bütün sosyoloji bölümündekiler bu alana geçiş yapıyor,   üstelik tanıdğım birçok öğretmen hizmet içinden yine buralara kaydı

belki de sen bitirene kadar kadrolar dolmuş olacak. 2 yıllık bazı bölümlerdende buralara kaymak isteyenin haddi hesabı yok.

yönetim bilişim sistemlerini keşke boğaziçinde okuyabilsen paraya para demezsin. ilk orada açılmıştı sonra hangi üniversitelerde var takip edemedim

Ben makü'yü tercih etmeyi düşünüyorum , veritabanları ve mobil programlama üstünde kendimi geliştireceğime inanıyorum ki yaparımda yani , bilgisayarlar için bedava bile çalışırım. Ondan sonra , üniden sonra yani yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. diksiyon , dil , vb gibi kurslara gidip belge almayı düsünüyorum. Bu seçenekler içinde banada ybs tercih etmek geliyor yani :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Maddox bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Ben makü'yü tercih etmeyi düşünüyorum , veritabanları ve mobil programlama üstünde kendimi geliştireceğime inanıyorum ki yaparımda yani , bilgisayarlar için bedava bile çalışırım. Ondan sonra , üniden sonra yani yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. diksiyon , dil , vb gibi kurslara gidip belge almayı düsünüyorum. Bu seçenekler içinde banada ybs tercih etmek geliyor yani :)

ne yaprsan yap ama sevdiğin işi yap. üniversite birşey değil. insanın kendini geliştirmesi önemlidir.

yıllarca okursun gidersin iş hayatına. okudum diye herşeyi bildiğini düşünürsün ama şirketin çaycısı bile senden daha çok şey biliyorsur   belkide.

ilk okul mezunu olup küçüklükten yetişmiş elemanlar var.  okul herzaman derim: bir artıdır.

girdiğin ortamda birşeyleri başardığının bir sayfaya sığmış kanıtıdır. ama kitaptan yüzme öğrenilmez. atacaksın kendini suya.

bölümde okuyan ve mezun olmuşlara sorman daha faydalı olacaktır. nede olsa bende dışardan gördüklerimi söyledim.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 15