2 Sene Bekleyelim 5G‘Ye Geçelim
-
işin süprizi bozulmasın diye türk telekom padişahımızın açıklama yapmasını bekliyormuş bak hazırlarmış işte . eyyy güney kore siz 2020 yılını bekleye durun biz şu an istesek 6g'ye bile geçeriz
http://shiftdelete.net/turk-telekom-5g-teknolojisine-hazir-59975
-
bekleyin abi sizde ya ne can skionuz herseyi kafaya takmayin salin gitsin :D
-
Çok haklı. 4gnin dağıtabileceği maximum bandwidthi sağlayacak altyapımız yok ki niye yatırım yapalım?
Boşa masraf ve ek radyasyondan başka bişey değil
-
HolyOne bunu yazdı
Çok haklı. 4gnin dağıtabileceği maximum bandwidthi sağlayacak altyapımız yok ki niye yatırım yapalım?
hoca usa daydın.
at & t ve verizon t mobile türkiye 3g amerika 4g fiyatlarına baktım
biz daha ucucuz. ve daha hızlıyız.
fiber olmayan her yerde internet pahali fiber de sadece kablolu oluyor. air fiber yeterince gelişmiş değil.
bırak gözünü sevem :)
-
Daha ucuz falan değiliz. T-mobiledan yeni geçtim Turkcelle hocam.
60 dolara sınırsız konusma, sınırsız 3G ve LTE , ayrıca Türk ev telefonlarını sınırsız arama paketi kullanıyordum.
Türkiyeye geldim Turkcell hattımı taktım, 3-5 gün 3g yi bi açtım şu an telefon faturam 130 TL ye ulasti.
-
Shiftdelete Çok Güzel bi yorum yazmışlar haklılarda;
Adamlar ülkenin en sağlam dolandırıcısı, bugün kasaba gidip 1 kilo et parası ödediğinizde 300gr et verse o dükkanı o gün kapatırlar. Adamlar fiberde bile 16Mbit internet alıyorsun, hızı düşük, arıyorsun 16Mbit demedik, 16Mbite kadar o diyorlar... Zaten sınırsız diye kotalı interneti kaktırıyorlar! -
RTE ve tayfası saçma sapan konularla yarattıkları gündemin üzerinde sörf yapıyor. Böyle bir konuyu tartışmamız bile bizim için zaman kaybı. Siklemeyin, he diyip geçin.
-
Kuzenim 1 hafta önce 4G konusu için Amerika'ya konferansa konuşmaya gitti.
Kendisi öğretim görevlisi ve üniversitede bu konuda makaleler hazırlıyor.
Şuan t*şak konusu oldu resmen.
Siz boşuna okuyorsunuz dedim biz direk 5G'ye geçicez.
Şaka gibi ülke resmen; açık hava sirki. :-))
-
HolyOne bunu yazdı
Daha ucuz falan değiliz. T-mobiledan yeni geçtim Turkcelle hocam.
60 dolara sınırsız konusma, sınırsız 3G ve LTE , ayrıca Türk ev telefonlarını sınırsız arama paketi kullanıyordum.
Türkiyeye geldim Turkcell hattımı taktım, 3-5 gün 3g yi bi açtım şu an telefon faturam 130 TL ye ulasti.
Sınırsız internet derken bildiğimiz sınırsız yani ? Adil kullanım falan vs yok ?
-
HolyOne bunu yazdı
mantikli.
Adam gibi 4g hizini kullanamayacaksam ne yapayim oyle interneti. Gecsek bile her yerde 4g cekmeyecek ki 3g bile hala her yerde cekmiyor. Direk 5g ye gecsek belki o zamana kadar altyapida gelisirde adam gibi intertetimiz olur