folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2 Sene Tecil Hakkı (Kabus)

2 Sene Tecil Hakkı (Kabus)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

sonucu sölim...

merzifona gittim doktor izindeymis ankara etimesguta sevk ettiler. aynı gun yetiştim bir suru sıkıntı yasadım. doktor muaf sın dedi ben birşey demeden. sonra geri dondum giresuna. bir dahaki hafta ankaraya tekrar gittim kurula cıktım. ön raporu veriler muaf oldugum . ...

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Bende şubede hiç sıkıntı çekmedim arkadaş hatta çoğu devlet dairesinden rahat rahat işimi gördüm güzel güzelde yardımcı oldulardı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

sonucu sölim...

merzifona gittim doktor izindeymis ankara etimesguta sevk ettiler. aynı gun yetiştim bir suru sıkıntı yasadım. doktor muaf sın dedi ben birşey demeden. sonra geri dondum giresuna. bir dahaki hafta ankaraya tekrar gittim kurula cıktım. ön raporu veriler muaf oldugum . ...

göz numalarımız hemen hemen eşit seninle. bayramdan sonra bende tecil filan yaptıracam.

haydee uğraştırmasalar bari. muaf olmasın tecil etsin yeter :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

sonucu sölim...

göz numalarımız hemen hemen eşit seninle. bayramdan sonra bende tecil filan yaptıracam.

eger tecil hakkın varsa saglık formuna birsey yazma ve gozluksuz git 2 yıl tecilini yaptır. tecil sonunda tekrar formu doldurdunda belirt gozlerini .... muaf ol

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Merhaba müridler.

Hersey 2 saat önce başladı. pazartesi işe başlıcam 4 senelik üni bitti 2 sene tecil yapim dedim. Demez olaydım ...

bundan 1 hafta önce ilçede askerlik bürosuna gittim.Tecil için 4 senelik üni bitirdiğimi belirtim.

Benden lise diploması fotokopisi istediler :( (ne alaka üni bitirdik). Üniversiteyi aradım gel al dediler .fotokopisni yollayın dedim yok dediler.

Bende il deki askerlik şubesini aradım.Lise diplomasına gerek yok gel yapalım dediler.

Bu gün gittim.formları vs doldurdum. Formda göz derecemi sordu. bende 6.25 6.75 miyop 3.25 3.50  astigmat diye belirtim. Belirtmez olaydım ....

Not: Gözlük takanlar göz numarası yazarken bir daha düşünsünler.

İmza için yarbayın yanına gittim

Sen dedi nie buraya geldin nie gitmedin ilçeye. Dedim benden lise diploması istediler ilçede üniversiteden alamadım. Burayı aradım lise diplomasına gerek yok yardımcı oluruz dediler dedim

Sen zaten problemlisin  (göz derecem yüksek olması) nie buraya geliyosun bagırıyo cagırıyo ... (Gelde askerlik yapmaya istekli ol ...)

Sonra demezmiki askeri hastaneye gidiceksin ... vay amk dedim pazartesi işe ilk baslıcam. yolladı saglık ocana doktora yalvardım ben her yeri goruyorum. askerlik yapmakta istiyorum ama yeni ise girdim evlenicem zamanım yok dedim dinlemedi sevk etti.

Şimdi mal gibi merzifona gidicem

NOT: Ben askerlikten muaf olurmuyum barı onu bilim ...

hoca bende giresun merkezden tecil ettirdim beni yukarıda sağlık ocagında beyinsiz yaslı bir doktora gonderdıler adama sadece tiriod hastasayım devlet hastahnesinden raporum var elımde yok illa gonderecem (sanki ben baska ülkenin baska devletın hastahanesınden rapor getırmısım gıbı ) gittik salak sacma seylerle ugrastırıyorlar adamı... 

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    strudll bunu yazdı

Yanlış hatırlamıyorsam muaf olabilmen için iki gözün toplam dercesi 14 olması gerekiyor diye biliyorum. Senin 1 derece eksik kalıyor sanırım. Ama tabi belli olmaz. Bakarsın askeri hastane toplamı 14 bulur muafsın der. En iyi gidip muayene olman askeri hastanede.

miyopta 7 ve uzerı olarak bılıyorum her ıkı gozde yanı toplamta 14 ıstıyor 

gozluk takma gozunu boz ıyıce sacma bır sıstem .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

sonucu sölim...

eger tecil hakkın varsa saglık formuna birsey yazma ve gozluksuz git 2 yıl tecilini yaptır. tecil sonunda tekrar formu doldurdunda belirt gozlerini .... muaf ol

dediğin gibi yapalım en iyisi. gerçi o zaman birinin gelmesi lazım benimle. sende bilirsin tüm dünya blurlaşıyor gözlüksüz :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 3588 Toplam Mesaj: 28