2 Sene Tecil Hakkı (Kabus)
-
sonucu sölim...
merzifona gittim doktor izindeymis ankara etimesguta sevk ettiler. aynı gun yetiştim bir suru sıkıntı yasadım. doktor muaf sın dedi ben birşey demeden. sonra geri dondum giresuna. bir dahaki hafta ankaraya tekrar gittim kurula cıktım. ön raporu veriler muaf oldugum . ...
-
Bende şubede hiç sıkıntı çekmedim arkadaş hatta çoğu devlet dairesinden rahat rahat işimi gördüm güzel güzelde yardımcı oldulardı.
-
Mx0TBT bunu yazdı
sonucu sölim...
merzifona gittim doktor izindeymis ankara etimesguta sevk ettiler. aynı gun yetiştim bir suru sıkıntı yasadım. doktor muaf sın dedi ben birşey demeden. sonra geri dondum giresuna. bir dahaki hafta ankaraya tekrar gittim kurula cıktım. ön raporu veriler muaf oldugum . ...
göz numalarımız hemen hemen eşit seninle. bayramdan sonra bende tecil filan yaptıracam.
haydee uğraştırmasalar bari. muaf olmasın tecil etsin yeter :/
-
Kreyzi bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
sonucu sölim...
göz numalarımız hemen hemen eşit seninle. bayramdan sonra bende tecil filan yaptıracam.
eger tecil hakkın varsa saglık formuna birsey yazma ve gozluksuz git 2 yıl tecilini yaptır. tecil sonunda tekrar formu doldurdunda belirt gozlerini .... muaf ol
-
Mx0TBT bunu yazdı
Merhaba müridler.
Hersey 2 saat önce başladı. pazartesi işe başlıcam 4 senelik üni bitti 2 sene tecil yapim dedim. Demez olaydım ...
bundan 1 hafta önce ilçede askerlik bürosuna gittim.Tecil için 4 senelik üni bitirdiğimi belirtim.
Benden lise diploması fotokopisi istediler :( (ne alaka üni bitirdik). Üniversiteyi aradım gel al dediler .fotokopisni yollayın dedim yok dediler.
Bende il deki askerlik şubesini aradım.Lise diplomasına gerek yok gel yapalım dediler.
Bu gün gittim.formları vs doldurdum. Formda göz derecemi sordu. bende 6.25 6.75 miyop 3.25 3.50 astigmat diye belirtim. Belirtmez olaydım ....
Not: Gözlük takanlar göz numarası yazarken bir daha düşünsünler.
İmza için yarbayın yanına gittim
Sen dedi nie buraya geldin nie gitmedin ilçeye. Dedim benden lise diploması istediler ilçede üniversiteden alamadım. Burayı aradım lise diplomasına gerek yok yardımcı oluruz dediler dedimSen zaten problemlisin (göz derecem yüksek olması) nie buraya geliyosun bagırıyo cagırıyo ... (Gelde askerlik yapmaya istekli ol ...)
Sonra demezmiki askeri hastaneye gidiceksin ... vay amk dedim pazartesi işe ilk baslıcam. yolladı saglık ocana doktora yalvardım ben her yeri goruyorum. askerlik yapmakta istiyorum ama yeni ise girdim evlenicem zamanım yok dedim dinlemedi sevk etti.
Şimdi mal gibi merzifona gidicem
NOT: Ben askerlikten muaf olurmuyum barı onu bilim ...
hoca bende giresun merkezden tecil ettirdim beni yukarıda sağlık ocagında beyinsiz yaslı bir doktora gonderdıler adama sadece tiriod hastasayım devlet hastahnesinden raporum var elımde yok illa gonderecem (sanki ben baska ülkenin baska devletın hastahanesınden rapor getırmısım gıbı ) gittik salak sacma seylerle ugrastırıyorlar adamı...
-
strudll bunu yazdı
Yanlış hatırlamıyorsam muaf olabilmen için iki gözün toplam dercesi 14 olması gerekiyor diye biliyorum. Senin 1 derece eksik kalıyor sanırım. Ama tabi belli olmaz. Bakarsın askeri hastane toplamı 14 bulur muafsın der. En iyi gidip muayene olman askeri hastanede.
miyopta 7 ve uzerı olarak bılıyorum her ıkı gozde yanı toplamta 14 ıstıyor
gozluk takma gozunu boz ıyıce sacma bır sıstem .
-
Mx0TBT bunu yazdıKreyzi bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
sonucu sölim...
eger tecil hakkın varsa saglık formuna birsey yazma ve gozluksuz git 2 yıl tecilini yaptır. tecil sonunda tekrar formu doldurdunda belirt gozlerini .... muaf ol
dediğin gibi yapalım en iyisi. gerçi o zaman birinin gelmesi lazım benimle. sende bilirsin tüm dünya blurlaşıyor gözlüksüz :/