2 Tane 150-200 Hitli Site Ne Kadar Eder?
-
2 Tane 150-200 hitli site 250 mb host + birinin 17 diğerinin 14 aylık hostu ve domaini sizce kaç ytl eder? server da çok güwenli.
-
pr 0 ikisininde
alexada biri 1.380.000 civarı
diğeri 1.230.000 civarı -
pagerank 0
alexa batmış
hitler düşük :F
hoca domainleri yaz ona göre yorum yapalım
hostların bw si kaç bide
-
bw 6 gb yi geçiyo ikisininde ayda. çok hızlı hti alıolar şu sıralar git gite artıyo
-
150 ytl'ye satarsın...
-
Alcam satmıcam:D biri forum 1500 üyesi var. 3 ay oldu açılalı 1500 üyesi var.2 si toplam ne kadar eder?
-
domain isimlerini yaz da bakalım. biraz db yi yukselt de db yi sat bari :D
-
domain isimlerini yazarsan daha iyi analiz yapılır...böyle şimdi tam rakam verilemiyo.
-
domain isimlerini yazmak istemiyorum şimdilik. alcağım kişi bi arkadaşım görürse ayıp olur. ha bide günlük tekil 300-400 hitli bi sitede 2 ay reklam yapcak. 185 ytl toplam diyo. iyimi sizce?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
domain isimlerini yazmak istemiyorum şimdilik. alcağım kişi bi arkadaşım görürse ayıp olur. ha bide günlük tekil 300-400 hitli bi sitede 2 ay reklam yapcak. 185 ytl toplam diyo. iyimi sizce?
-----------------------------pazarlık yap düşürt 150'ye :D
düşürtmüyosa al haydi hayırlı olsun ..... =)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------a.q sex.com sa 10000000 ytl ver. www.asdasdasdklasd.com sa verme :D domain ismine göre fiyat verilir alcak değiliz ver domain isminide yorum yapalım :D