2 Tane 2Gb Lik Usb Bellek Mi? 1 Tane 4 Gb Usb Bellek Mi?
-
hocalar kingson data traveler usb bellek alacağım ben yeterkiiste.com diye bir siteden sitede 4gb lık modeli de 2 gb lık modeli de var ama 2gb lık modeli 34 ytl 4 gblık modeli ise 78 ytl. benim bildiğim hafıza arttıkça fiyat düşer. sizce böyle yapmalarının sebebi ne?
2gb lık modeli:http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-12&storeId=10001&catalogId=10001&parent_category_rn=16889&categoryId=16889&productId=294157 (site ucuz galiba yeni açılmış merak etmeyin sakatlık çıkmaz iş bankasına dayamış sırtını)
biliyorum saçma bir soru ama ne bileyim kafama takıldı işte bunu vistadaki readyboost olarak ta kullanacağım dedim tane tane alırsam biri hep evde kalır diğeriin kullanırım filan işte :)
-
bence 4gb lik al...
sadece bir öneri
-
bu topiğin aynısı açılmıştı la :D
-
Hafıza arttıkca fiyat düşer mantığı, standartlaşmış ürünlerde bulunmaktadır..
4 gb lık disklerin üstü olmadığı için şu anda en üst sewiye üerün, dolayısıylada en pahalı ürün o...
Ama bana soracak olursan 4 gb lık al derim..
Çünkü 1 tane 4 gb 2 tane 2 gb dah daha hayırlıdır..
Yada bekle 2 ay o zaman düşer, ucuza 4 gb alırsın..
-
tamam hocam o zaman 4 gb lığını sipariş ettim bende. bir yandan diğer pc'den vista ultimate iniyor. kullancam inşallah
-
iki tane 2 gb al... birinin başına bişi gelirse bilgilerini yarı yarıya kurtarmış olursun :)))
-
ya bilmiyom siz şu a-data firmasının my flash die bi flash diski vardı.
ben aldım 1 gb : 17 ytl
4gb ta :35$ idi
-
abi firmalar bellekleri küçltmek için bi taraflarını yırtıyor seniki tane taşiyim diosun 1 tan e4 gb al gitsin
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hafıza arttıkca fiyat düşer mantığı, standartlaşmış ürünlerde bulunmaktadır..
4 gb lık disklerin üstü olmadığı için şu anda en üst sewiye üerün, dolayısıylada en pahalı ürün o...
Ama bana soracak olursan 4 gb lık al derim..
Çünkü 1 tane 4 gb 2 tane 2 gb dah daha hayırlıdır..
Yada bekle 2 ay o zaman düşer, ucuza 4 gb alırsın..
-----------------------------
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1000225&_catId=1550
dayı yukarıda linki incele yanlışın var 8GB lik bellek 124 YTL işte, 4 GB nin üstü çıkarlı çoook oldu..
-
valla bana kalirsa external harddisk al cok guzel ufak external harddiskler var arastir bence ...
-
piç boy a katılıom benced eexternal hdd al gayet kulalnıslı ve güzel idealist olmak lazım ;)