2 Veya 3 Aylina Ttnet Kullanmak ?
-
kullanan yada kullanmis varsa bu kadar sureli maliyeti ne kadar oluyor ? modem satin almak zorundamiyiz ? Ve telefon baglantisi olmadan.
-
Ben sormuştum daha önce forumda fakat adresi unuttum :D 119 tl idi 2 aylığına telefonsuz internet. 4 gb kotalı. Sınırsız da 160'larda filandı. 2 aylık öyle hatırlıyorum.
edit: Her ay değil toplam.
-
yazlık ttnet den bahsediyorsun sanırım
Paket Adı Bağlantı Hızı Aylık Kullanım
KotaSüre (2 AY) Süre (3 AY) NET 4 8 Mbps'ye kadar 4 GB 69 TL 95 TL Yalın NET 4 8 Mbps'ye kadar 4 GB 99 TL 140 TL NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 119 TL 165 TL Yalın NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz 149 TL 210 TL -
Rezillik Ya...
ayda 75-80 tl veriyorum. 2 mbps sınırsız.
bir filmi şuanda 18 kb hızla indiriyorum... dosya indirme siteleride başka bir ayak.
Şu anlaşma bitsinde Fiberoptiğe geçecem. Yada tamamen bırakacağım Zaten internet bitti artık. -
Modem dahilmi fiyaylata o nasil olcak
-
yok hocam dahil olur mu ne yaptın sen de :) gittigidiyor.com dan ikinci el modem bulabilirsin ama sağlamlığına bir bak ona göre. bozuk olabiliyor.. ucuza alabilirsin
-
benim modemi satam istiyorsan arkasındaki açma kapamada problem var kapatınca bazen açılmıyor :D rt 211
150 tl + kdv :d
-
ayrıca verdiğim linke zahmet edip bakabilirsin.. orad asıkça sorulan sorularda cvp var
http://www.ttnet.com.tr/web/306-2016-1-1/tur/destek/destek_-_sikca_sorulan_sorular/sureli_adsl
-
lokum alırsan modemide veriyorlardı
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca verdiğim linke zahmet edip bakabilirsin.. orad asıkça sorulan sorularda cvp var
http://www.ttnet.com.tr/web/306-2016-1-1/tur/destek/destek_-_sikca_sorulan_sorular/sureli_adsl
-----------------------------
48 iyimis Tm sagolun pazartesi basvuralim artik -
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------benim modemi satam istiyorsan arkasındaki açma kapamada problem var kapatınca bazen açılmıyor :D rt 211
150 tl + kdv :d
-----------------------------Arktan dolayı tuşun arka tarafında iletim olmuyordur.
Bende de RT 205 var.
Direk uçları kısadevre ettim. Lehimledim sorun kalktı :p