2. Yapılamayan Zonguldak Buluşmasını Yapalımmı? :)
-
çaycumadan gelıcem :D kacta gelıyım ?
-
bende gelebilirim ama söz vermiyeyim:)
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dur bakalım :) yazarım ben cevabı ben yarın gidiyorum zaten zonguldağa :)
len çaycumayıda gördüm gezindim biraz kağıt fabrikasımı ne varmış ne pis koku lan o öyle :D
gündüz buluşuruz saat 10 gibi 15 e kadar boşum :D
pazartesi olmazmı la?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------dur bakalım :) yazarım ben cevabı ben yarın gidiyorum zaten zonguldağa :)
len çaycumayıda gördüm gezindim biraz kağıt fabrikasımı ne varmış ne pis koku lan o öyle :D
gündüz buluşuruz saat 10 gibi 15 e kadar boşum :D
pazartesi olmazmı la?
-----------------------------olur :D :D caycuma artık pıs kokmuyor bı kere :D :D
-
tamam pazartesi günü sabah buluşuyoruz :) da 3 kişimi buluşacağız yokmu başka adam :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
tamam pazartesi günü sabah buluşuyoruz :) da 3 kişimi buluşacağız yokmu başka adam :)
-----------------------------valla 2 de olabılır realst calsıyo ızın alabılırse gelebılır ancak :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------valla 2 de olabılır realst calsıyo ızın alabılırse gelebılır ancak :|
-----------------------------ohoo :) yatar o iş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ohoo :) yatar o iş
-----------------------------valla oyle gıbı gozkuyo 3 5 kısı olsak aslında
-
nerde kaçta buluşuyorsunuz? bende belki gelebilrim... monitörüm bozuk, yazılar bulanık görünüyor... büyük harflerle yazın... mail atın... M_ali_Acikgoz@hotmail.com
-
ne oldu la gelmiyonuzmu :) ulen ne adamsınız yine ektiniz :))