2 Yildir Yatan Arabayi Cektirmek
-
Evin tapusu senin üzerine ama anahtarı sende değil ev senin olmuyor mu hocam?
Boşuna kafanı meşgul etme bunla araba size ait. İsterse adam arabanın direksiyonuna kendi adını işletsin ne fark eder ruhsatı sizin adınıza. Arabayı saklamana filan da gerek yok adamın oturduğu evin kapısında bile bıraksan o arabaya dokunmaya hakkı yok. Dokunursa suç işlemiş olur.
-
sikinti olmaz, ruhsati yaniniza alin cekici ile gidin arabayi istediginiz yere cektirin sonra aracin kilitlerini degistir ister kullanir ister satarsiniz orasi size kalmis. bir de islem sirasinda enistenin gelip kavga vs cikaracagini dusunuyorsanda git karakola durumu anlat rica et bir iki polis verirler yaniniza sikinti olmadan cekersiniz araci.
-
Tesekkurler arkadaslar 1 2 saat sonra islemlere baslicaz
-
Araba ablanın üzerineyse ne sorun olabilir, eniştenin hiç bir hakkı yok. Çektirin arabayı honda servisine yeni bir kod ile yeni bir anahtar ayarlayın. Fakat hondanın yedek parçaları ve servisi pahalı olabilir. Hadi diyelim 2000 tl gitti borçlar 3000 tl masraf 5000 eder. Arabayı satın kaç modeldir bilmiyorum düşük veya eski modelse 10 bine sattınız diyelim 5 bin cepte. 20 bine sattın 15 bin cepte
-
Araba 91 integra.
Az once aldim arabayi cekici 1 2 soru sordu calinti mi gibisinden laf salatasi yapti ama atlattim. Indirdik bi sorun cikmadi
-
Araba 2 yıldır yatıyorsa,tüm borçları duruyorsa,tüm evrakları eksikse,enişte ne yapıyor o arabayla ? Kullanıyor olamaz.Kullanmadığı bir arabanın borcunu da ödememesi gayet normal.Arabayı ondan almak için plan yapmanız neden ? Alın götürün birşey demeyecektir.Kanunen sıkıntı çıkacak nokta nerede ?