20 Bin Türk"E Ait Toplu Mezar Bulundu...
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------abi halkların kardeşliğinden kastım türk-yunan, türk-ermeni, türk-bilmemne haltları karıştırmlarıdır. Yoksa benim memleketimde; benim koyduğumu yasalara benim gibi saygılı duran adam benim için Türktür.
Benim halkıma saygı ve sevgi duyan, hakikaten bu yönde adım atan bu sözden münezzehtir.
-----------------------------Eyvallah Hocam baş tacısın Vede Gözümün nuru. ;)
-
dkn ve tugrulbaba nın bu tür konulardaki yorumları gerçekten çok güzel :) harbi üstadsınız...
-
digorda görev yaparken pkk lıların geçiş bölgesini tutuyorduk.arada arpaçay vardır ermenistanla sınırı belirliyor
kazılan her irtibat hendeği pusu yada mevzi lerde 5 mt içinde iskeletler çıkıyordu taburun içinde dahi toplu mezarlar bulunuyordu.
osmanlı ya ait mermiler ruslara ait ıvır zıvır eşyalar çıkıyordu.
bu bölge osmanlı rus savaşı sırasında en şiddetli çarpışmaların olduğu yerdir .çünkü geçiş bölgesidir konuyu şöyle bağlayayım . pkk nın terör örgütü olduğunu kabul eden ülkeler dolayısıyla asala nında terör örgütü olduğunu kabul etmiş oluyorlar ki zaten asalayıda kabul ediyorlar sanırım.
şimdi bazıları bilmesede yada inanmasada yada sadece kürtlere düşman olmak isteselerde bu örgütün içinde çok sayıda ermeni vardır .
ne alaka diyenler olabilir , asala yok edilmedi sadece aynı amacı ( T.C ni bölme)taşıyan pkk ya katıldılar.pkk nın arkasında sadece amerika yada israil yada avrupa devletleri var sanılır ama en büyük desteği ermenistandan alıyorlar. öldürülen pkk teröristleri içersinde sünnetsizlere rastlanır işte bunların %99 .9 u ermenidir .
şimdide soruyorum asala ermeniyse ve pkk ya katıldıysa ve pkk da terör örgütüyse bir yandan ermeni soykırımı vardır demek bir yandanda pkk terör örgütüdür demek abes kaçmıyormu?
asalanın yaptığı katliam değilmidir?
pkk 30 bin masum insanı katletmedimi? bunlarada asala ortak değilmi?
geçmişe bakmaya gerek yok aslında bir azerbaycan a bakınca olay direkt çıkıyor ortaya ..