folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 20 Lik Dişini Aldıttıran Varmı

20 Lik Dişini Aldıttıran Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yaw pazar günü öğleden sonra gibi işte yaw hafiften bir diş ağrısı başladı sol tarafta o kadar önemsemedim bisküvi yerken başlamıştı benim sağ taraftada bir diş var zaten böle ağrımıştı içten çürümüştü filan hiç tınlamamıştımhala çürük dolgu oluak mış onuda bugün ğrendik neyse yaw eve geldim baktım çürük filan yok miss gibi diş neyse dedim geçer pazrtesi oldu yok salı oldu yok çarşamba oldu ki artık çok acı çekiyorum az önce gittik dr a öle bastırıyor ağrıyoormu yok böle bastırıyor acıyormu yok bir şey sıktı acıyormu yok bu damak etlerini hafiften kaldırdı inceledi filan dediki 20 lik dişin yamuk çıkmış o dişe baskı yapıyor ve o dişin alınması lazım hönk dedim zaten zor gittim dişçiye cerrahi operasyon filan diyor üniversite hastanesi filan dedi bende tabi yusuf yusuffffff neyse az önce bir tanıdık bir dr söyledi yarında herhqalde ona gidicem böle 20 lik dişini çektirmiş varmı çok mu zor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fboran
    fboran's avatar
    Erkek
    abicim korkutmak gibi olmasında biraz zor oluyor ya zaten onu üniversite hastanesinde veya Ağız ve diş sağlığı hastanesinde yaparlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

fboran bunu yazdı:
    -----------------------------
    abicim korkutmak gibi olmasında biraz zor oluyor ya zaten onu üniversite hastanesinde veya Ağız ve diş sağlığı hastanesinde yaparlar...

hacı zaten korkuyorum daha fazla korkmam herhalde dr çok basit filan dedi ama anlamadım diyor çok basit diş çekerken biz hani biraz damakları açıyoruz ya onlar kesiyorlar

dedim vay be baya basitmiş 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    o dişi koparttırırsan kırkırkdaklarda bozulma olabilir...sinirleri öldürdüğü için....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    o dişi koparttırırsan kırkırkdaklarda bozulma olabilir...sinirleri öldürdüğü için....

vay a.q. da hacı dr dedi valla baskı yapıyormuş en kısa sürede aldıttırmam lazımmış bakalım başka bir doktora gidicem yarın o ne diyecek kendisi tekrar düzelmezmi acaba öffffffff

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    dostum geçmiş olsun 1.5 ay önce ben aldırttım küçük bir operasyonla. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama biraz sancılıdır melet. Benim neredeyse çene kemiğimi kıracaktı müthiş bir ağrı çene yapıma zarar vericek şekilde çıktığı için yarım 15 dakikalık küçük bi operasyonla aldırdım çok ağrılı geçer ama sırf ağrı için de aldırılmaz katlanıcaksın :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

muhabir22 bunu yazdı:
    dostum geçmiş olsun 1.5 ay önce ben aldırttım küçük bir operasyonla. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama biraz sancılıdır melet. Benim neredeyse çene kemiğimi kıracaktı müthiş bir ağrı çene yapıma zarar vericek şekilde çıktığı için yarım 15 dakikalık küçük bi operasyonla aldırdım çok ağrılı geçer ama sırf ağrı için de aldırılmaz katlanıcaksın :D

kısacaso kaydı durum bu

edit: sen nerede yaptırdın hacı  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

walla bende cok acı cektim 20lik diş yuzunden 3unu cıkarttım walla sanırm kalsium patlaması yasatmıslar kucukken=)

nese genelde iltihap yapıomus ben netten cok arastırmıstım ilk agdıgı zamanlarda falan doktora gitmiştim benim iltihap oldugu için 3 4 gun antibiotik we agrı kesci kulandım cunku iltihaplı dişe dokunmuo doktor iltihap gecince cekeriz dedi ama benim dişimde hiç curuk yoktu duzgunde cıktı simdi o cekilirse ondeki dişler arkaya dogru gider we aralarında bosluk olur die cektirmek istemedim doktorda kabul etti bide bu 20lik dişler cabuk curuo giib bişiler diolar bunun nedenide damagın cok gerisinde kalıo yediin besinlerin sindirilemeyen partikulleride burada biriktirilio fırcalamasıda zor olduu için curuyo biraz dikkatli olmak gerek bence iltihap falan olabilir seninde baska bi doktora daa git simdi ilaç ismi werirdim ama cok turk usulu olur gerci ben doktora gitmeden almısıtm ilacları sölemiştim ii dewam et demişti ama yıllardır aynı doktor falan=) 

cok gecmiş olsun=)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:

muhabir22 bunu yazdı:

kısacaso kaydı durum bu

edit: sen nerede yaptırdın hacı  

dostum işyerimin karşısındaki dişçide :D valla ucuzyollu oldu tanıdık hesabı :D şaka maka uzun zamandır gittiğim dişçim tavsiyem mümkünse sende öyle yap çünkü hastanelerde özellikle fakülte ve devlet hastanelerinde pek özen gösterilmiyor sonuçta bu 20 lik diş diğerlerine de benzemiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dis yuzunden gavga etmeyin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim bütün 20 yaş dişlerim alındı hemde hiçbiri daha başını bile çıkaramışken, hepsini yarıp etin altından çıkardılar :)

Neyse ben sana tavsiyelere geçiyim.( bunları kesinlikle yap, ben ilk 2 tanesinde yapmadım feci sıkıntı çektim)

-Çekildikten sonra 1, 1.5 saat boyunca doktorun vereceği gazlı bezi kullan, ve tampon yap, kanı erken durdurman gerek yoksa o gece sıçarsın...

-Gün içerisinde mutlaka 15 dakka buz tut 45 dakka bekle sonra bir 15 dk daha tut... Bu şekilde tum gunun geçirceksin, mumkun oldugu kadar uymaya çalış buna...(bence en onemlisi bu)

-Sulu şeyler ye katı besin alma ağızını çeneni zorlama. Ama sakın az yemeğini eksik etme çorbanı vs iç...

-Uyurken çekilen tarafın üzerine yatma.

Aklıma bunlar geldi sana kolay gelsin eeğer bunları yaparsan(en ağır 20 yaş opersyaonun oldum hepsi gömük ve 4 tane) çok ciddi diyorum hiç bir sıkıntı çekmezsin, çok rahat geçer, ama yapmazsanda hakkaten çok sıkıntılı oluyo bunuda soyliyim sana...

Kolay gelsin... :) Geçmiş olsun.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 11419 Toplam Mesaj: 30