20 Liranın Uzunluğu Kaç Cm ?
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
Türk bayrağının standartları yasalaşmış şekilde bellidir. Sorun kendinize niye türk parasındaki yıldız hilalin ucunda diye.
-----------------------------ne alaka anlayamadım ayrıca hilalin nasıl ucunda ben öyle görmüyorum?
-
asa42 bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
Türk bayrağının standartları yasalaşmış şekilde bellidir. Sorun kendinize niye türk parasındaki yıldız hilalin ucunda diye.
-----------------------------ne alaka anlayamadım ayrıca hilalin nasıl ucunda ben öyle görmüyorum?
-----------------------------20 yazısının üstüne ve devamına bak.FEtocuların amblemi var

-
adam para basıyor beyler
-
Bende eçen gün ölçücektim ama dölar ve yürölerim vardı sadece yanımda türk parası bulamadım :|
hatta bi fikir buldum çekle ölçüçem sonra istediğim parayı yazarım üstüne ucuza gitmiyim :F -
Napıcan Sahte Para İşinemi Girecen :D
-
zumsuk bunu yazdı:
eyvallah :D bel çevresini ölçücem cetvel yok mezura falan yok , beyin bedava beyni çalıştırdım eyvallah :D
-----------------------------Elindeki imkanlardan yararlanan birisin Bunu anca zeki bir insan düşünebilir... Sen zeki birisin hocam. Sevin yaf :)
-
Çok güldüm ya :D :D
-
Seninki kaç santim?
-
angels_demos bunu yazdı:
neyin var -
zumsuk bunu yazdı:
20 yazısının üstüne ve devamına bak.FEtocuların amblemi var
-----------------------------Hacim bu amblemler nerede? tam olarak neresi?
amk fetosu burada da karsimiza cikarsa canima kiyarim la.