20 Lt Akvaryumum Var.Filtrem Bozuk. Beta Beslesem Su Kaç Günde Kirlenir?
-
laa bunlar akvaryım balığımıymış :D ilk kez görüom
-
Betalar çok psikopat balıklardır aman diyim dikkat et.Bende iki tanesini aynı fanusa koydum birbirlerini öldürüyorlardı.Sonra bunları ayrı fanuslara koyup yan yana koydum ibne balık diğer fanusa atlamaya çalışıyordu kaç kere dışarı fırladı pskopat.ondan bunları aynı akvaryumda besleyemezsin.Tanesi 3 ytl filan betaların.Erkek beta al dişileri çok çirkin olur.
bu arada 2o litrelik bir akvaryum için 7-8 milyona filtre alabilirsin.
umarım işine yarar bu bilgiler
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Betalar çok psikopat balıklardır aman diyim dikkat et.Bende iki tanesini aynı fanusa koydum birbirlerini öldürüyorlardı.Sonra bunları ayrı fanuslara koyup yan yana koydum ibne balık diğer fanusa atlamaya çalışıyordu kaç kere dışarı fırladı pskopat.ondan bunları aynı akvaryumda besleyemezsin.Tanesi 3 ytl filan betaların.Erkek beta al dişileri çok çirkin olur.
bu arada 2o litrelik bir akvaryum için 7-8 milyona filtre alabilirsin.
umarım işine yarar bu bilgiler
-----------------------------filtre fiyatı işe yaradı.sağol.
-
beta kadar şerefsiz balık yoktur 2 japon 1 teleskobun anasını ağlattı şerefsiz karaktersiz, sonra kadehe koydum şekil olsun diye sabah baktım zıpladımı ne yaptıysa yere düşmüş kurumuş. belasını buldu teleskobu severdim insancıldı yazık oldu
-
ahahahaha koptum amk akşam akşam..
-
Çok severim beta balıklarını arkadaşlarla bi ara heves yapmışdık okulun tuvaletinde turnuva yapıyoduk yanlız başına önüne ayna koyarsanız çıldırır, böyle çalışdırıyodum
-
bende 2 tane alacam. kimin babası daha güçlüyse o benim balık olacak:D