20 Sn De Film İndircekmişiz.
-
bok indiririz.
-
gotlerınden nerden element uyduracaklarını bılmıyolar ya... alt yapı yanar ;)
-
zaten avrupadaki en pahalı hizmeti kullanıyoruz bu gelse bile kim ayda o kadar parayı verebilir sadece zengin kesimi
-

emınmısın :D
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
20 sn'de bana 3GB lik film var indirsin 20 sn'de Tüm THBT beni Ellesin :|:D
-----------------------------Çok sakat bi iddaa :):)
-----------------------------vala cok acaip konussmussun :D tüm tbt ellerse seni yandın olum sen :D adın bi cıkarsa sıç :D ama telekomdan da o kadar bi performans beklemek su an zor bence... fiberoptik kabloları daha kendi binaları icinde kullanmaya baslamayan geri kafalı ve 2015e kadar yatırım yapmayacak olan bir kurumdan söz ediorus cunku! :D yani o paraya da yazık, o kadar insanı kandırmayada yazık. 20 sn de film indirmek! TÜRKİYEde! TELEKOMun hizmetini kullanırken! ölme eşşegim ölme! :D
-
ehuehu telekom bu hızda olana bile kota koyar :D
16 megabit için 98 YTL --> ayda 5 gb :P
32 megabit için 128 YTL --> ayda 10 gb :P
zuhahaha böyle yaparlarsa şaşmayın :|
-
oha hadi o kadar hızlı bağalanabildik diyelim mesela yani olmıcak ta neyse kim vercek ona o kadar para ya
-
kaç sene öncesine kadar 1Mbit bile hayaldi.3-4 kb ile 3-4 Mb insin die uğraşırdık..Bence mükemmel olacak..Az kaldı şimdiki Divxler yerine o zman Bluray inecek kısa sürecede..Biraz daha işin rengi belli olsun hemen kabul 1mbit için 49 lira yerine 2kat para ve 16 kat hızz.Bence manyakkk!
-
ben buna güler geçerim bizim torunlarımız ın torunları indiremez gelecekte bile inanmam :D
-
haberi yazan öküzün megabit ile megabyte arasindaki farki bilmedigi belli oluyo
32mb x 20 = 640mb gibi hesaplami$