folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 20 Yasında Olup, 9 Senelik PHP & Mysql Tecrübesi Olan Adam.

20 Yasında Olup, 9 Senelik PHP & Mysql Tecrübesi Olan Adam.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

section isimleriyle içerikleri bile tutmuyo amnk uml bi development toolmu ? benmi yanlış biliyorum.kendimi sorguladım bi an

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

https://atasasmaz.com/tr/skills   Türkçe versiyonda  dohuz yıl falan yazmıyor bence yabancıları sikmeye yönelik bir eylem :B 

Edit : 

altta diğer yetenekler bölümünde 9 yıldır diye yazıyormuş ben görememişim demek :D 

vay sati$calibur geri dönmüş :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

bu adamla aynı lisedeydim la ben :D ama lisede hiç pc le ilgisi olduğunu göremedim

carnager tarafından 08/Kas/12 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keylog
    keylog's avatar
    Erkek

Ben arkadaşı tanıyorum. CV'sinde yazdığı bütün dillere hakim olduğunu söyleyebilirim. Zaten bilgisayar mühendisliğinden mezun bir insan ilgisizse bile en azından 1 object oriented, 1 procedural dil ile proje geliştirmiş, ödevler yapmış olarak mezun olur. Hele ki ilgiliyse java bilenin c# biliyorum ve proje geliştirdim demesi çok abartılacak bir iş değil. C ve C++'ı büyük ihtimalle ekonomide ödevler sırasında bol bol kullanmıştır. PHP'yi de beraber bir projede çalışırken görmüştüm gayet hakimdi. Eee zaten web uygulaması yazan adam css-javascript öyle yada böyle öğrenecek. Ne kaldı geriye? Lisede tanıyordum bilgisayarla ilgisi yok denmiş ama lisedeyken okul web sitesinden ve okulun dergisinden sorumlu olduğunu konuşmuştuk diye hatırlıyorum... Son olarak evet, 20 yaşında değil :)

Toplam Hit: 3456 Toplam Mesaj: 25