200 Gb Web Arsivi A'dan Z'ye Hersey
-
Istanbul besiktasda olan birisi varsa 250 gb web programlama ve tasarim adan zye hersey ucretli sitelerden toplanmistir bir hardisk icinde vereyim pm atin lutfen
yandex 200 gb konusunu gordum bende boyle bisey yapim dedim. Web tasarim ve programlama adina hersey var. turkce ve ingilizce cogunluk turkce. Netteki tum ucretlileri satin almistim php ve photoshop adina
-
A'dan Z'ye derken hocam e-kitap mı, template mi, script mi?
Bi karma yapıp upload yapsan fena olmaz yani :)
-
E kitaplar egitim setleri vs master collection geneli egitim seti video halinde teknik bilgi upload yapamam biri gelcek hdd yi vercem yuklicek bilgisayarina tbtye paylascak
-
piyasada zibilyon tane eğitim seti var ama çoğu geçerliliğini yitirmiş durumda.
250 gb da neler var? ror, dart, node.js vs. içeriyor mu?
-
scarletbeard bunu yazdı
Istanbul besiktasda olan birisi varsa 250 gb web programlama ve tasarim adan zye hersey ucretli sitelerden toplanmistir bir hardisk icinde vereyim pm atin lutfen
yandex 200 gb konusunu gordum bende boyle bisey yapim dedim. Web tasarim ve programlama adina hersey var. turkce ve ingilizce cogunluk turkce. Netteki tum ucretlileri satin almistim php ve photoshop adina
Paylaşım ve bizi düşündüğün için teşekkürler hocam İstanbulda olsaydım kesin alırdım.
-
Hybris bunu yazdı
piyasada zibilyon tane eğitim seti var ama çoğu geçerliliğini yitirmiş durumda.
250 gb da neler var? ror, dart, node.js vs. içeriyor mu?
Hocam photoshop web desing icon logo desing. A'dan z'ye uzmanından. 10 tane eğitim seti var. Cs6 Serisinde hazırlanmış.
Html 4.0 dan başlayıp temel bilgiden html5 CSS adına hemen hemen herşey . Php de bir çok şey var. Dedim gibi istanbulda birisi varsa millet öğrensin. Web kodlama tasarım. Ben üniversite baya bir para yemiştim. Cep harçlığım tamamen çıkıyordu.
-
pazartesi yada sali gunu kabatasin ordan hdd vereyim bana ertesi gun verirsin ben upload yaparim universitenin netinden
-
bende upload ıcın yandex 1 tb acabılırım
-
KaRaKuLe bunu yazdı
pazartesi yada sali gunu kabatasin ordan hdd vereyim bana ertesi gun verirsin ben upload yaparim universitenin netinden
Oke. 0532 xxx xx xx dan haber edersin.
Mod: Numara vermeyelim
-
hocam aldım numaranı ama sil burdan piç olmasın :D
-
pazartesi beşiktaşa gitcem 7 de işim var 7 den önce veya 10 dan sonra buluşabilirsek bende alabilirim hdd var :)