2000-2007

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dikkatimi bile çekmedi ama 2000 de kodlandığı için öle yazıyo sandım

muhbir-tbt@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    oraya bi kopirayt yazmakla oluyo mu ki hoca bu işler. bunların tescil edilmesi gerekmiyo mu :P

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek

bayadır dikkatimi çekiyordu kim değiştirecek diye merak ediyorum

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

valla tescilde gerekiyo onuda dedimde :D 1500ytllik bir masrafı var :D komple tr patentinin alınması için yok dünya markası olucaksak 30bin eurocuk :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    başlığı görünce aklıma geldi.ulan 7 yıl su gibi geçti gitti ömrümden..bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama 90'dan itibaren her yılı iyi/kötü hatırlıyorum.ama 2000'den 2007'ye kadar bir hatırladığım.2000'e girerken milenyum şarkısı seçilen final countdown'u dinlemek,17 ağustos depremi,amcamın ölümü bide 2002 ekonomik krizi.başka da bir bk hatırlamıyorum.şöyle bir eskiye bakıyorumda 7 berbat yıl geçmiş...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

30 bin eurocuk mu nolcak kaç kişiyiz şurda çıkaralım herkes 10 euro verse off diorum alın dünya markası TAHRİBAT.COM gerçi tesci formalite cnm biz zatren dünya markasıyız

geçen bi forumda gördüm bu alemin kralı biziz yazıo sloganda ulan 1 soru sordum 3 gündür cvp yazıcaklar yaff ne biçim krallarsa :D

bu arada takvimde bi cinslik var galiba yada bana ole geldi gün ay yer değiştirmiş :S

Living Death
Toplam Hit: 2556 Toplam Mesaj: 17