2000 Tl Ye Kadar Laptop Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

benim arkadaş var mühendis. catiada çizim yapacak. 1.5a kadar ne gider? bilinen yerlerden link verebilirseniz daha iyi olur.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

benim arkadaş var mühendis. catiada çizim yapacak. 1.5a kadar ne gider? bilinen yerlerden link verebilirseniz daha iyi olur.

thinkpad serisinin quadro lusuna bakacak. i3 2. el o fiyatlara bulur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

abi i3 eski birşey değil mi :-/ hem de ikinci el diyon. marketten biyerden alacak. ikinci ellik durum yok. vatandır teknosadır öyle bakıcaz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

abi i3 eski birşey değil mi :-/ hem de ikinci el diyon. marketten biyerden alacak. ikinci ellik durum yok. vatandır teknosadır öyle bakıcaz.

her makinenin bir iş özelliği vardır: sen çizim yapacak diyorsan bu makinede profesyonel ekran kartı olacak: 512mb prof ekran kartı 4gb amatör ekran kartından daha iyi iş çıkarır. vatandan teknosadan ssd li prof ekran kartlı bir thinkpad almaya kalk bakayım ne fiyat çekiyorlar. i3 lü prof ekran kartlı bir makine ortalama bir mühendise rahatlıkla yeter. ha sen diyorsan ki bu adam bir gökdelen çizecek ve tüm detayları tek makinede olacak binlerce katmanlı çizim yapacak o zaman başka.

şunu bir okuyuver.  "forum.donanimhaber.com/m_45394935/tm.htm"

alabiliyorsa alsın bunu kullansın.

"shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/thinkpad/w-series/w530/#teknik%C3%96zellikler"

RETRET tarafından 03/Eki/13 09:02 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2769 Toplam Mesaj: 15