2000 Tl Ye Kadar Laptop Tavsiyesi?
-
benim arkadaş var mühendis. catiada çizim yapacak. 1.5a kadar ne gider? bilinen yerlerden link verebilirseniz daha iyi olur.
-
Prometheus bunu yazdı
benim arkadaş var mühendis. catiada çizim yapacak. 1.5a kadar ne gider? bilinen yerlerden link verebilirseniz daha iyi olur.
thinkpad serisinin quadro lusuna bakacak. i3 2. el o fiyatlara bulur.
-
RETRET bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
abi i3 eski birşey değil mi :-/ hem de ikinci el diyon. marketten biyerden alacak. ikinci ellik durum yok. vatandır teknosadır öyle bakıcaz.
-
Prometheus bunu yazdıRETRET bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
abi i3 eski birşey değil mi :-/ hem de ikinci el diyon. marketten biyerden alacak. ikinci ellik durum yok. vatandır teknosadır öyle bakıcaz.
her makinenin bir iş özelliği vardır: sen çizim yapacak diyorsan bu makinede profesyonel ekran kartı olacak: 512mb prof ekran kartı 4gb amatör ekran kartından daha iyi iş çıkarır. vatandan teknosadan ssd li prof ekran kartlı bir thinkpad almaya kalk bakayım ne fiyat çekiyorlar. i3 lü prof ekran kartlı bir makine ortalama bir mühendise rahatlıkla yeter. ha sen diyorsan ki bu adam bir gökdelen çizecek ve tüm detayları tek makinede olacak binlerce katmanlı çizim yapacak o zaman başka.
şunu bir okuyuver. "forum.donanimhaber.com/m_45394935/tm.htm"
alabiliyorsa alsın bunu kullansın.
"shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/thinkpad/w-series/w530/#teknik%C3%96zellikler"
RETRET tarafından 03/Eki/13 09:02 tarihinde düzenlenmiştir