folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 2000 Ytl"Ye Komando İlanı

2000 Ytl"Ye Komando İlanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Başbuğ’un açıkladığı profesyonel ordu için ilk adım atıldı. Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı komando uzman erbaş alımı için duyuru yaptı. “Dağ arslanları” olarak da adlandırılan bu profesyonel komandolar yaklaşık 2 bin YTL maaş alacak

Uzman erbaş olabilme şartları

-En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
    -Askerliğini yapıyor veya terhis olalı en fazla üç yıl olmak,
    -Başvuru gününden 26 yaşından gün almamış olmak,
    -Askerliğini Özel Harekat Tabur Komutanlıklarında veya Komando Er Eğitim Birliklerinde ‘Komando’ olarak yapıyor ve yapmış olmak,
    -Sevk edileceği asker hastanelerinden ‘Komando Uzman Erbaş Olur’ sağlık raporu almak
    -Türk Silahlı Kuvvetleri’nde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma veya uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak,
    -Askeri öğrencilikten ilişiği kesilmemiş olmak.

NOT:alıntı

kgd
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    way be, üniyi bitiriyim başvurcam aq askere gidince
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bence böyle bu uygulamayı parayla yapmak yakışı kalmaz!..her türk asker doğar..gerekirse o 2000 ytl yi biz weririz yine komando oluruz..TÜRKüz biz..ne yahudi.ne ermeni.nede kürdüz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Üniversite bitsin bende kesinlikle başvuru yapacam.Hatta üni bitsin askeriyede kalcam ben :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence böyle bu uygulamayı parayla yapmak yakışı kalmaz!..her türk asker doğar..gerekirse o 2000 ytl yi biz weririz yine komando oluruz..TÜRKüz biz..ne yahudi.ne ermeni.nede kürdüz....
    -----------------------------
    evt her türk asker doğar fakar 15 ay için doğu illerimize giden askerler araziyi öğrenir öğrenmez teskerelerini alıyorlar yeni gelen asker araziyi öğrenene kadar bir sürü şehit veriyoruz. Ordumuzun profesyonelleşmesi adına çok güzel bir olay !

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    abi bende basvuru yapmak isterimde bu kiloyla alırlar mı acep? 1,85-95kg
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

parayla komando ?. para için bu görevi almam. sınavla alsa ya.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Vatan namustur korumakta hakkımız ; karşılık bekleyenin a.q

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    abü burdakilerin para için "girmek istiyorm" diyecegini pek sanmıyorum zaten... mesela ben ne bilim kendimi ole bi yerde gorsem gururlu hissederdim... peki para alınmaz mı.. şimsi abi işimiz gücümüz o olacagı için. ondan baska bişi yapmıcamız için, geçim saglayacak bişeler olabilir aam 2000 fazla mesela.. yemek ti bilmemneydi hepsini ordu saglıyo ztn...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    sizdemi sorun var bendemi :) komandoluk yapıcaksınız ömrünüz boyunca (emekli oluncaya kadar) ve parasız :D arkadaşlar 15 aylık komando olmayacaksınız TSK nın kadrolu askeri olucaksınız. Yazıyı okuyup anlamadan 2. sınıf milliyetçilik yapmayın.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Askerliğimi komando olarak yapmak istiyom :) eğer bu komandolukta meslek olursa komando olmak isterim.Nede olsa her Türk asker doğar.Pekte zorlanmam yani :)

Söz gümüşse, altın paradır...
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 12