2001 Model BMW 3.16İ Hakındaki Görüş Ve Düşünceleriniz ?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ford Fiesta (Bildiğin düz 1.4) 316'ya basar abi.
(Hem ekonomi, hem de kapışmak baabında)
Parçası falan da ucuz.
Ama hani bir BMW karizması yok o arabada.
-----------------------------Tabi hatta o gün bi fiesta gördüm youtube da ferrariyle kapışıyodu dimi musket helal musket.
-
fiesta 1050 küsür kiloluk kasası, dandik 1.4 motoru ve 68 beygiriyle kimin eline verebilir şüpheliyim.
bmw 3.16 almanı tavsiye etmem hocam.yeni civic 1.6 lar gibi 125 beygire sahip olsa, alınabilirdi.ancak beygiride düşük.kasasıda ağır.3.18'ler daha az yakar.motor kendini zorlamaz.
3.18 e param yetmez diyorsan şu anki güncel kasa civic'in bir önceki kasasını al.motorda ve serilikte kesinlikle sorun yaşamazsın.bende güncel kasa civic var.focusun sınıfında eline vermediği araç yok diyen arkadaşlara gülerim.okula giderken adeta oynuyorum o focuslarla filan.bir önceki kasasıda hemen hemen aynı performansta.tavsiye ederim. -
benzini içer ama lpg si var bunun :D
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
benzini içer ama lpg si var bunun :D
Lpg si var ama Haci araba çok ağır. bmw den normal yakıtla alacagın performans yarı yarıya düşer nerdeyse lpg ile. + lpg de benzine yaklaşıyor. zaten bu ülkede arabalar suyla çalışsa içecek suyu bulamayız. -
Valla denildiiği gibi bugün birazdaha arastırdım aracı o kasaya 1.6 motor çok düşük kaliyormus :( Artık bakcaz başka araçlara .. .(:
-
sen beni dinle hacı kırmızı seat leon al siyah cam falan ooyy ooyyy :P
-
-
ganka valla bmw dersen ne kadar yakar demiceksin..
aha benim 3.15 lökür lökür çekiyor benzini.. lpg yi bile çok yakıyor :D
ama yola yapıştımı film kopuyor.. benden sana tavsiye ya opel yada ford al (:
-
Martech bunu yazdı:
hoca 1.6 var ama yani bmw hastasiysan .. al .. cok guzel araac.. ama acikcasi .. yakar yani bmw:) lukse girer: kopek gibi ceker .. yani para varsa:) e46 al hoca .)
-----------------------------2001 model zaten e46 hocam :D
-
bmw mercedes az çok yakar parça pahalı ağır araba şu bu ama arabamı araba, hafta sonları ufaktan gezinti yapan biriysen fazla birşey olmaz ama çok dolaşan biriysende eğer benzin belini büker haberin ola.