2003 Ün Oyunu?
-
bence vice city dir. rockwell gamese tbr. oyun yapmayan anlayamaz bu oyunun güselliğini o grafikler zeka falan manyak gerçekten.
bide iz tabiki :P -
Benim favorim Dungeon Siege hala bitiremedim haftada bir gün oynuyorum sadece çok zevkli oluyor normalde 2 haftada biten oyun bende 2 ay oldu yeni yarısına geldim yavaş yavaş oynacaksınki zevkini alasın bide Diablo var tabiki Efsane oyunlardan biri onunda yeni görev paket'i çıkmış indiripde oynamak lazım version 1.1 yüksetten pach ama orjinal oyun olması gerekiyormuş:P
-
tabiki championship manager4. bi sürü bug ı da olsa 2d match özelliği ve muhteşem db siyle işi kurtarıyo
-
ya 2003te bir cok güzel oyun cıktı yani hepsi kendi kategorisinde en iyidi mesela rainbow six 3:raven shield. splinter cell.
war craft frozen throne. gta3 vc. falan filan bunlar en iyi oyunlardan.
ama enter the matrix cok daha iyi olabilrdi action oyunları arasında ama bazı sacmalıklarda var ve grafik acısından cok eksik.. -
Saddam Hüseyin işgal 1
Saygılar -
"""TOMB RAİDER THE ANGEL OF DARKNESS""" EN BABA OYUN VAR MI LARANIN ÜSTÜNE BEEEAAA...
-
Mafia ,WarCraft 3, Ultima oNLİNE
-
oyunlar artık eskisi kadaar sarmıyor
acaba içimdeki çocuğu mu öldürdüm?
-
2003 oyunu olmasada mükemmel bir oyun (Metal Gear solid2:Sons Of Liberty PS2'de oynamıştım ayrıca 2004'te üçü çıkıyor ve 2004'ün oyunu olacak.
-
THuNDeR__ bunu yazdı:
-----------------------------
Age of conquerors hiç eskimeyen yegane oyunlardan
-----------------------------
bencede
Toplam Hit: 11772 Toplam Mesaj: 44